Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J61a52n 49R57á96ž

29. 6. 2015 15:15

Nikde už nebude bezpečno, a už nikdy! Svět se změnil a jen bruselští zabedněnci to neví, nebo vědí, ale kvůli prebendám dělají hovnivály. A naše česká sluníčka u kávičky berebentí, že je vše OK a radí kolik muslimů máme přijmout.

V Tunisu vraždil hodný student ze středostavovské rodiny. Kdo může zaručit, že ten hodný Mohamed ze sousedství, který každého slušně pozdraví, jeden den místo pozdravu nebude po sousedech střílet? A "sluníčka," se budou divit: "Kde se to v něm vzalo, vždyť jeho rodiče jsou takoví přátelští muslimové."

3 0
možnosti
Foto

Jste plny rozumu a informaci, co delaji a co citi "slunicka" a za sebe nic lepsiho nez berebendeni nenabizite ...... Malokdy bylo na svete bezpecneji a temer nikdy neslo absolvovat cdovolenou mimo klec ..... jen nevim, jestli to je dobre nebo ne

0 0
možnosti
Foto

To snad ani není otázka strachu, ale zdravého rozumu. Může někdo normální riskovat životy svých nejbližších?

3 0
možnosti
Foto

Asi se zase ušklíbnete, ale aby ti hoši a děvčata z vlády mohli rozvrtat svět, potřebují k tomu vaše daně.  Bez těchto prostředků by nebyli ničím.  Takže každý kdo schvaluje  daně, je částečně odpovědný za to co se ve světě děje.

0 0
možnosti
Foto

A Vy víte, jak se vyhnout placení daní?

1 0
možnosti

Naprosto souhlasím. Karma.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám