Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M43i52l61a33n 79N57o20v56ý

4. 11. 2014 14:29

Ano Vláďo, to že jsme dostali správný kopanec ve správnou chvíli je opravdu krutá, ale potřebná pravda. Bez ní není další cesta. Dnes jsem napsal na téma Miloše Zemana krátký článek. Myslím si také, že nelze Miloše Zemana soudit, protože jsme si ho vybrali. Vybrali jsme si ho však jako náš vlastní obraz a nikoliv jako něco, co by nám mohlo, jako zemi, jako České republice pomoci. S tím souvisí i můj další názor, že tedy nelze Miloše Zemana soudit, leda, že by jsme soudili hned sami sebe, protože on jsme my, takto byl postaven, takto a s tímto "vládne". S lidovým přístupem k vládnutí, stejně jako kdokoliv jiný, kdo by tam zasedl. České republice chybí přirozené osobnosti s přirozenou autoritou, klidem a moudrostí. Nedá se to samozřejmě uplatňovat na celý národ to, že je ON je našim obrazem, ale minimálně na tu část obyvatel, která ho volila. Nám na něm vadí přesně to, čím oplýváme my, sami, jací jsme my a co jsme uvnitř sebe ještě nestačili vyřešit. Naopak nám již nevadí to, co jsme sami v sobě dokázali zpracovat. On je ve skutečnosti a v této éře skutečně důležitý. Ukazuje nám naše vlastní kvality a nekvality a toto ukazuje svým voličům, ale i těm, co ho nevolili. Myslím si, že lepší člověk nyní, v této době, na Hradě, nemůže být. Potřebujeme vidět sebe v přímém přenosu a on tuto roli převzal dokonale. Vláďo, za Tvé zamyšlení děkuju..R^

0 0
možnosti

Skvělé, opravdu skvělé.

Těch pohoršených estétů, co sepisují petice a svolávají demonstrace za odstoupení prezidenta, protože prezidet použil v rozhovoru vulgární slova, se mi zdá být opravdu hodně. Nakonec proč ne, když prezidenta nenávidí naše "umělecká fronta" , pro kterou jsou Zemanovi voliči jen "hnědými a rudými prasaty" .

Každopádně na současné proti-Zemanovské hysterii je vidět, jak se máme v Česku dobře. Nedemonstrujeme za svobodu projevu, nedemonstrujeme za obranu demokracie, nestávkujeme za zvýšení mezd. Naše země je už tak vyspělá a bohatá, že pokud demonstrujeme, tak za to, aby prezident nepoužíval slova "h.vno", k.nda", "zk.rvit".

1 1
možnosti
Foto

V jakém smyslu, prosím?

0 0
možnosti
Foto

Soudím, že Miloš Zeman nám teď názorně dokazuje, že přechod na přímou volbu prezidenta byl omylem. A obávám se, že největší šanci na zvolení prezidentem bude mít v příští přímé volbě Andrej Babiš.

1 2
možnosti
Foto

Nesouhlasím. To, že je pan Zeman hulvát a že se chová jako primitiv vůbec neznamená, že je přímá volba chybou. Nelze odpovědnost za volbu házet na status volby.

1 1
možnosti

Povaleči z kaváren do polí a továren.

Naše vlast bude krásná a bohatá.

1 0
možnosti

Zdravím tímto srdečně Vaška Jindru.;-D

0 0
možnosti
Foto

Jen aby národ nakonec nebyl ukopán...

2 0
možnosti

"A právě takovým párem kopanců je pro nás všechny... " Mluvte, prosím za sebe ;-) Jakmile se totiž někdo začne zaštiťovat slovem my, lid a podobně, tak to zpravidla nevede k ničemu dobrému ;-)

2 1
možnosti
Foto

Pro Vás to kopance nejsou...?

1 3
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám