Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Silia

2. 3. 2011 10:16
včera není dnes a s tím je třeba umět žít

No, tak jsem článek přečetla i část diskuze a tak nějak mi to stačí k tomu, abych mohla reagovat. I průměrně inteligentní muž ví, že chuť ženy na sex je odvozená od toho, jak se ona momentálně cítí. Možná to někomu přijde legrační (třeba místní Chuck Norris), ale je to tak. Takže včerejší žvatlání po telefonu se nemusí dneska odrazit v konání ženy, neb se od té doby mohla přihodit spousta věcí, které tu "správnou náladu" upozadily. No a je na chlapovi, jak je vnímavej a schopnej ženu do té nálady znovu uvést. Ale věřím tomu, že většina mužů si s tím umí hravě poradit. Ti ostatní brečí na netu a hledají chyby všude kolem.

Ženy dávají přednost chlapům, co je umí rozesmát a naopak utíkají od manipulátorů a ukňouranců, co se šťourají v hovínku, místo by to přešli a postavili se k tomu jako chlapi.

Takže - hlavně se stále nedivit, jaktože včera není dnes, a jak si to ta ženská vlastně "dovoluje" dělat v tom bordel. Jsme lidi, ne stroje.

A i muži mají své dny, takže jakápak ovulace. :-D

0 0
možnosti
VK

bloger-Vladimír Kroupa

2. 3. 2011 10:22
Re: včera není dnes a s tím je třeba umět žít

Miluju ženy, co nezapomenou zkoušet bodnout  a rýpat tím, že někdo není ,,muž". Vždycky jsem po takových poznámkách rád, že nejsem trapná ženská...

0 0
možnosti
S

Satyriana

1. 2. 2011 19:39
Božínku,

nač si stěžujete, když jste víc, než být exkluzívnějším nástrojem uspokojení, prostě nebyl?  Chovala se k Vám naprosto stejně, jako ženatý chlap k milence. Akorát ve finále trochu zakvokala, aby si obhájila sama před sebou, co bylo. Potřebovala se vsoukat do ctné kůže.

Vlastně jste byl strašlivě zneužitý a strašlivě jste trpěl, když jste si vrkali po  telefonu :-) Ale vážně:  Byla to velmi emancipovaná žena, řekla bych. Odhadla, nač vás použít a dopřála si to. S tím se mužský, co se vidí jako Muž, opravdu špatně srovná.

Ještě hloupější je, že se ženy emancipují víc a víc....

0 0
možnosti
VS

Astaroth

31. 1. 2011 13:45
poznal jsem :)

Podarilo se mi odhalit autora uz podle nadpisu clanku v prehledu diskusi :) Ojedinela kombinace zoviality, laskave patriarchalniho nadhledu a posazavskeho pivniho gentlemanstvi je nezamenitelna R^

0 0
možnosti
GI

Gwendolyn I.

1. 2. 2011 19:40
Re: poznal jsem :)

zase si tolik nefandete, v posledni dobe je u nadpisu

?!

...

0 0
možnosti
JT

pingu1

31. 1. 2011 12:31
.. to ,ze nemate kroupu radi

..neznamena,ze nema pravdu...:-P

0 0
možnosti
OZ

pafffka.dostal.ban

31. 1. 2011 12:34
Re: .. to ,ze nemate kroupu radi

Paleček od autora tu máte coby dup, jen co se vrátí z kantýny:-)

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

31. 1. 2011 11:21
Onehdá jsem také nevěděla, zdali chci

koupit odšťavňovač. No, furt jsem s ním tak nějak koketovala krz tu výlohu a pak jsem si řekla, že bychom se jako mohli poznat blíž i šla jsem dovnitř do obchodu a požádala prodavače, zda by mi ho mohl(ten odštavnovač) ukázat, no chvíli jsem ho zkoumala, ale nakonec si řekla, že odštavnovač není zrovna to bez čeho bych se nemohla obejít a rozmyslela si, že za něj ty prašule prostě nedám. Prodavač mi vynadal, že co teda votravuju, když nechci koupit, a že ho teda vlastně nemusel ani vyndavat. ;-) Vod tý doby UŽ TAKY NEPROVOKUJU, na internetu si dokonale nastuduji informace o výrobku, který zamýšlím koupit a až když jsem si stoprocentně jistá, koupím a prodavače nezdržuji:-)že s Vámi Vladimíre nesouhlasím je asi jasné. Jitka G

0 0
možnosti
VT

Vlad III. Tepes

31. 1. 2011 11:36
Re: Onehdá jsem také nevěděla, zdali chci

No ono samostudium na inetu taky nebude to prave orechove. Samozrejme v pripade, ze popis pise subjekt sam. To se pak dozvite, jak je citlivy se smyslem pro spravedlnost atd. Takovy popis je temer dokonaly, ale jen do okazmiku, kdyz zjistite, ze pod blyskavym obalem se skryva prohnily obsah. Pak nezbyva nez se spolehnout na zpetnou vazbu zakazniku, kteri se stihli napalit pred vami.

0 0
možnosti
C

cojanato

31. 1. 2011 11:11
Sila myslenky

Nekdo ma v hlave,

jiny holt jen v kalhotach.

0 0
možnosti
VT

Vlad III. Tepes

31. 1. 2011 11:12
Re: Sila myslenky

to chce ale blize specifikovat...v kalhotach, ale z ktere strany? Zepredu nebo zezadu?

0 0
možnosti
.

.;palič

31. 1. 2011 10:15

to věděl, že to nevydrží. Bez svých diskutérů je Mistr sám. Když zavře diskuse, vždy mu za pár dní dojde, že bez té "smečky" je mu vlastně smutno a nemá pro koho tvořit. Jako když se zadržený nechá hnít tři dny beze slova v cele, aby se na svého vyšetřovatele začal těšit.

0 0
možnosti
ZBM

Zdeněk Burian ml.

31. 1. 2011 10:34
Re: Já

Prý jen projíždí ... tulák po hvězdách. ;-D

0 0
možnosti
E

echo.3

31. 1. 2011 9:56
Proč ta či ona dáma neřekla NE?

Vláďo, třeba jen proto, že v dotyčném viděly pouze dokonalý stroj, ná-stroj, pří-stroj, přítel-stroj,...

       :o))

zkrátka, Robertkovi se neříká NE!

0 0
možnosti
VT

Vlad III. Tepes

31. 1. 2011 9:38
nevim proc,

ale po precteni teto ubohosti se mi vybavuje nedavny pribeh jednoho nemce a mlade slovenky, ktera dozajista to svoje NE rvala hodne nahlas a bylo ji to taky k nicemu...nastesti ta nemecka zrudicka pak sfoukla sama sebe, coz ale ty holce zivot nevrati...

0 0
možnosti
VT

Vlad III. Tepes

31. 1. 2011 10:27
Re: nevim proc,

jeste me napadlo, ze jsme vlastne svedky autorovi genitalni meliorace, ale opacnym smerem. Puvodni jev kdysi popsany Cimrmany pojednaval o presunu mozkovych bunek do pohlavnich zlaz. Ma to naznacovat priority vyuzivani organu pri mysleni v normalnich situacich a jejich zmeny v extremnich podminkach. V pripade pana autora jsme svedky neuveritelne biologicke zameny nervovych center vc. relokace patricnych organu na adekvatni mista a prizpusobeni jejich velikosti. Muzeme se pouze dohadovat jak k tomu mohlo dojit, ale teorie predpoklada, ze se jedna o prizpusobeni na zaklade intezity vyuzivani jednotlivych organu, pricemz pro ten naduzivanejsi muselo byl nalezeno vhodnejsi umisteni vzhledem k jeho neobvyklemu zbytneni z duvodu vyssiho vyuzivani. Pri vlastni G-melioraci pak dochazi k presunu pohlavnich bunek do mozkovych mno at nezeru "zlaz"

0 0
možnosti
TK

honda_mrkos_pajdusakova

31. 1. 2011 9:29
Děkuji Kroupovi,

že nechal publikum nahlédnout do svého neveselého (zřejmě i na poli sexuálním) života. Normální člověk se s něčím takovým zhusta vůbec nesetká, neboť své intimní vztahy staví na vzájemné úctě, lásce, respektu, společném smíchu a kočkování.... což Kroupa zřejmě nikdy nepoznal.

Nicméně v jedné věci s ním vlastně souhlasím a varuji některé lehkovážnější dámy, aby si skutečně daly dobrý pozor, s kým laškují, flirtují, od koho si nechávají zaplatit pití, od koho se nechávají ošahávat, aniž by stály o sex. Může se vám totiž, holky, stát, že narazíte přesně na takového neandrtálce a křupana, jako je autor. On bohužel není sám, blogerka, o které se zmiňuje, takového jedince taky zřejmě potkala a spousta jiných by taky asi mohla vyprávět.

Kroupa má jenom jednu věc oproti těm ostatním navíc. Je asi jediný reprezentant tohoto druhu křupanství a ubohosti, který se s tím ještě veřejně chlubí.

0 0
možnosti
H

Hroznej_puberťák

31. 1. 2011 10:03
Re: Děkuji Kroupovi,

To je fakt, většinou se tím vylízanci chlubí akorát tak v hospodě sobě navzájem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám