Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem si všiml, že když se děje cosi nepěkného, objeví se nějaká aféra, aby občan mohl ventilovat zlobu tím správným směrem. Zatímco společnost nadávala na Paroubka, Klause, Nečase a další - naši radní nám stačili rozkrást celou Prahu 7. Ale proč se rozčilovat nad takovými přízemními věcmi, když máme prezidenta sprosťáka, že?!

3 0
možnosti
Foto

Ano, souhlas. Mnohé. Od tanečků kolem platů poslanečků. Až tam, tak mnozí nedohlédnouR^

1 0
možnosti
Foto

Prasátka v chlívečcích se pomejema sytí a přitom uniká jím kam to vede. K ř..i!:-/

A jinak, už chybí jen domovní důvěrníci, kontrolující demokraticky povinně dobrovolnou výzdobu na okénkách ofčanů. A že by mnozí rádi ty důvěrníky řídili, či je alespoń dělali, že. ;-D

3 1
možnosti
JT

Domovnika, udrzbare i domovniho duvernika delam doma uz dlouho.

1 0
možnosti
MD

V prvni tride jsem dostal poznamku za sirky ve skolni brasne, ktere jsem predtim vymenil za kolecko z Merkuru. Krasne to casy.

3 1
možnosti
JT

A co mam udelat jak, kdyz proti presidentovi nic podstatneho nemam ?

6 0
možnosti
OK

Nalepte do okna zelený papír.

3 1
možnosti
OK

Ale jo, proč ne. Jenže je skutečně smysluplné psát pokleslé básně, stříhat rádobyvtipná videa, běhat s kartami, házet vajíčka... a zajišťovat tomu člověku, aby byl na titulních stranách českých a občas i světových novin? A to vše bez možnosti legitimně zvoleného prezidenta odvolat? Při vědomí, že prezident odstoupí předčasně jen z důvodu kremace?

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám