Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

jestli je P. Kramný vinen či není nevím a ani to nemohu vědět stejně jako vy, ale způsob vašeho dokazovaní které vás přesvědčují o jeho vině je diletantský a dětinský,

k otravě jídlem, V egyptě jste nikdy nebyl že? jinak byste věděl že drtivou většinu středoevropanů postihne "faraonova pomsta" kdy proležet v bolestech jeden den není tak nic zvláštního, hotelového lékaře nemá každý hotel

3 1
možnosti
PP

... to jste neměl....  jestli nám tu Kroupa zase vyjmenuje všechny dovolenkové destinace, kam se kdy podíval, neudržíte se smíchy ;-)

3 0
možnosti
FF

Vladimíre, dávám karmu, velice mě totiž zaujalo vaše vyšperkování Holmesovy myšlenky o vaši myšlenku, že "Napovídal toho hodně, ale nejvíce proti němu svědčí to, co nikdy neřekl."

Myslím, že kdyby žil  Arthur Doyle, jistě byste byl přizván jako odborný poradce;-)

7 0
možnosti
MS

Tak jedna věc je jistá - to, co vy si myslíte o vině či nevině Petra Kramného, je naprosto irelevantní. :-)

4 0
možnosti
Foto

Ono je to všechno úplně jinak. V minulosti pana Kramného je několik bílých (pro někoho temných) míst. Od skutečně věci znalých lidí jsem se dozvěděl, že Kramný svého času působil jako agent Mossadu a podílel se na dopadení Bin Ládina. Odměnou za to mu byla dovolená v Egyptě, ale až po nějakém čase, kdy vášně vychladnou. Ládinovci však nezapomínají. Nachystali atentát na Kramného, bohužel to odnesla jeho manželka a dcera. Kramný nemůže vypovídat přesně podle pravdy, neboť by narušil křehké spojenectví USA - Izrael. Rád bych zde uvedl bližší podrobnosti, ale jistě uznáte, že i tak jsem si dovolil dost.

5 0
možnosti
OK

A jeho pravé jméno je Psota. Píše tady na blogu.

6 0
možnosti
PP

Jak jste vlastně přišel na to, že měli Kramní vícepokojové apartmá?

3 0
možnosti
TS

Trojkombinace sherlockovské dedukce, věštění z kávové usedliny a informací "jedna Aha povídala" ;)

5 0
možnosti
Foto

Tak my děkujeme kriminální ústředně za rozbor...

Vážně- já bych si tohle téma netroufla zpracovat.

0 0
možnosti
Foto

To je v pohodě, já bych si zase netroufnul na jiný věci;-)

1 1
možnosti

"A zase – obě tedy pravděpodobně zemřou po zásahu el. proudem, ale opět naprosto potichu."

Doporučuji vám malý pokus, pane Kroupo. Vezměte si do každé ruky hřebík a oba najednou strčte do zdířek v elektrické zásuvce. Fakt nebudete řvát na celý Jarov jako hrdina z béčkového amerického filmu, zasažený elektrickým proudem, který vyřvává pět minut za doprovodu gejzíru jisker. Ona totiž vaše smrt po zásahu elektrickým proudem bude probíhat přesně naopak, v naprostém tichu a garantuji vám, že nebudete schopen vydat ani hlásku. Průvodním jevem při zásahu elektrickým proudem je totiž křečovité stažení všech svalových tkání, které vám nejen že nedovolí se pustit těch dvou hřebíků, ale navíc vám stáhne hrdlo a s ním i hlasivky. Dokonce si nepomůže ta ani tím, kdybyste chtěl využít svého fištrónu a upozornit na sebe třeba hlasitým uprdnutím, neboť ani to vám stažený svěrač nedovolí. Ale pro mě za mě...klidně si dál myslete, že u toho budete třeba zpívat internacionálu.

8 0
možnosti
Foto

Poslyšte vy chytrolíne, fakt věříte tomu, že v jedné místnosti někoho zabije proud, a ve vedlejší se bude někdo další dívat na televizi? Pokud by si totiž nepohrál s jištěním, tak by v celém apartmánu nastala tma tmoucí - takže fakt mu věříte že seděl u televize, nic nevěděl, když podle všeho ty dvě právě zabíjel proud?

0 3
možnosti
ZK

Z24d22e88n66a 60K21o76č61í

3. 4. 2014 18:30

Je mi jedno co si myslíte. 

Rozhodující je, jestli to udělal, či nikoliv a zda mu vinu může policie dokázat.!!

2 0
možnosti
Foto

Šlaka, vy stě ale ostrá baba! ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám