Co myslíte, jak by odpověděli…?

Mám na mysli Francouze, Němce, Angličany, Belgičany, Nizozemce, Švédy, Nory… a vůbec všechny představitele národů, kteří ve svých zemích už nějaký ten čas mají více muslimů, než jich je na našem území…?

 

Dost často slyším od některých lidí, že si my, Češi, malujeme zbytečně čerta na zeď, že protestujeme proti něčemu, co za prvé v podstatě neznáme, a za druhé, co prostě v sobě neskrývá takové nebezpečí, o jakém tak často hovoříme…

Ano, je fakt, že co se počtu imigrantů-muslimů na našem území týká, a tedy i nebezpečí postupného ovládání našich životů s evropskými hodnotami neslučitelného náboženství, nejsme na tom zdaleka tak špatně, jako země, které jsem jmenoval v perexu. V tomto směru jsme na tom zatím (zaplať pánubohu) opravdu dobře.

Mám ale za to, že otázka není o tom, že bychom se moc a zbytečně islámu báli. Já osobně mám za to, že se bojíme oprávněně a ne zcela zbytečně. A víte proč si to myslím?

Protože si myslím, že znám odpověď běžných Francouzů, Němců, Angličanů, Belgičanů, Nizozemců, Švédů a Norů na otázku, co by si vybrali, kdyby si mohli ještě vybrat – zda současný počet imigrantů-muslimů na svém území, a s tím související současné problémy, nebo stav, v jakém se (zatím…) nachází počet imigrantů a problémů s islámem na území naší České republiky…

Jak prosté…

 

 

 

 

Autor: Vladimír Kroupa | úterý 3.3.2015 13:24 | karma článku: 34,34 | přečteno: 1542x