Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Koukám na to vaše připojené foto - lékař, inženýr, lékař, inženýr ... jedna vyjímka - atomový fyzik. Ekonomiky všech zemí EU se už těší a vy hned myslíte na znásilňování.

2 0
možnosti
Foto

A kdo vám ty imigranty vnutí, kdo na jejich ubytování a stravu vyčlení prostředky a kdo vás bude stíhat, když je budete diskriminovat?   A abych nezapomněl   také si od vás na tyto věci vezme násilím vaše peníze.  

Ale bez něj by bylo húř.  Viďte :-)

1 0
možnosti
VP

Mort: „Králi Jelimáne, co jsou zač?! Co jsou záááč?!”

Král Jelimán: „Jsou to Marťani. Krutí Marťani z kruté budoucnosti.”

Maurice: „Přišli nás zabít, sebrat nám ženy a taky vzácné kovy.”

2 0
možnosti
JR

J20a21r45a 74R78a12n60k

25. 4. 2015 9:56

Vileme, diky!! Malem jsem spadla ze zidleR^

0 0
možnosti
KD

Imigranti to je voda na mlýn různým neziskovkám, lidsko- pseudoprávním organizacím, které zde tak štědře financuje americké velvyslanectví.

6 1
možnosti
LC

Jediným přirozeným nepřítelem člověka je jiný člověk...

Já tohle vidím velmi černobíle. Jejich země, jejich kultura, jejich svoboda Utíkají jich desetitisíce, mnozí chlapi v plné síle. těm bych dal do ruky pušky a mazej zpátky! Proč by je měly evropské státy přijímat a složitě integrovat? Ano, pomožme jim materiálně, duchovně, logisticky, ale ať si svoji svobodu vybojují na svých územích. Evropa má taky svoje problémy a neexportuje je třeba do Afriky... A než se u nás ustálila jakás takás rovnováha, stálo to životy milionů našich předků. 

Nic není zadarmo a spokojený relativně svobodný život je to nejdražší. Hrát si pokrytecky na Ježíše, který miluje všechny, je cesta do pekel.

6 0
možnosti
JB

Pane Kroupo, že vy jste nečetl blog pana Polického 8-o ;-D ? Vždyť tam podloženě různými statistikami a grafy jasně vysvětlil, že uprchlíci neznásilňují. To jen různě místní obyvatelstvo dílem hlásí něco hodně, a dílem nehlásí vůbec, takže islamofobové jenom kecají a čeří vodu.:-P

Ne, teď vážně, mě to děsí. To, co se teď děje, čemu čelí Evropa, a že vrcholní představitelé dělají všechno proto, aby byli občané jejich zemí čím dál vyděšenější, a ve strachu z budoucnosti.

Takhle jsem si svoje stárnutí nepředstavovala.

13 1
možnosti
KD

Věřím, že v tom je nějaký záměr. Ale Putina z toho tenkrát těžko můžeme obvinit.

3 0
možnosti
DK

Pred nekolika mesici zde vysel clanek ohledne protiislamskych protestu. Ze pry se to tyka jen takovych nemeckych mest, ktere nemaji s pristehovalci zadnou zkusenost, zatimco multikulturni mesta, za ktere byl jmenovan treba Kolin nad Rynem, jsou v pohode. Jelikoz jsem tam zil (2007-8), tak vim, ze to tak v pohode neni a mistni si na pristehovalce stezovali, ale spise nez ze by chteli nejak aktivne protestovat, tak z v jejich projevech prevladal smutek a rezignace. Uz je to prece jen nejaky ten rok, tak nevim, jak se situace primo na miste zmenila, ale podle toho, co ctu, to slo docela do kytek: http://www.beo.sk/multikulturalizmus/1813-dalsi-uspech-multikulturalizmu

3 0
možnosti
Foto

Dienstbiera+Šabatovou spolu se všemi zkušenými odborníky pro začleňování romské menšiny postavit (s tlumočníky) do první linie před nespokojené Afričany..., to je nápad, pane Kroupo! R^

7 0
možnosti
JP

J28a29n 15P20a59l35l85a12s

24. 4. 2015 22:21

A jak byste tam toho zbabělce Dienstbiera chtěl dostat? Ten i do Janova přijel dopoledne, kdy jsou slušní lidé v práci, a našel jediného rasistu, starého Cikána, který si stěžoval, že u něj v domě už bydlí víc Rómů než gádžů!

Panu Kroupovi dík za článek a karma.

0 0
možnosti
EC

Tito aktivisté jen zkouší to co již dříve solární baroni. Využít příležitosti a svést se na nove otvrenem trhu s miliardovymi zisky. Je vážně nezajímá, ze to odsere stát. Až budou mít nahrabano a začnou velké problémy, tak se zvednou a s prachama zmizí. Je nezajímá co bude potom. Vaše argumenty, byt pravdive, jsou jim ukradené.

5 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám