Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FF

Vladimíre, tak ještě jednou a mám první cenu v kapse....;-)

0 0
možnosti
AS

A90d34a56m 73S36t88a11v97a

4. 11. 2014 17:56

"Čí je to vina? Rozhlasu, nebo prezidenta?.":|Neměl dělat to, co dělal. Kvůli němu a jeho populistické středové ekonomické politice Nečasova vláda potřebovala kmotry, a i proto padla! Za vším tím holt hledej Kalouska

0 0
možnosti
Foto

Mě by zajímalo, kolik lidí to opravdu v rádiu slyšelo. Mám dojem, že kdyby nebylo to tv zpravodajství a tištěná média nerozmázla, pak by většina lidí nevěděla, o co jde. Připomíná mi to trochu adminku TB, která zase udělala čtennost facebookovým stránkám, o nichž do té chvíle většina čtenářů netušila. Ale, Vladimíre, věřím vám, že jste pravidelným posluchačem rozhlasu a zvláště čtvrtletních Hovorů z Lán.

4 0
možnosti
Foto

Ale Aleši, tady přeci vůbec nejde o to, kolik lidí to slyšelo on air. I kdyby to slyšel jeden jediný člověk, tak prezident přeci neměl vůbec taková slova do éteru vyslovit.

1 2
možnosti
JC

Pane Kroupo, nešťourejte se do toho.

Skutečnost je totiž mnohem prozaičtější. Pan president chtěl něco říci, ale moderátor mu opravil anglickou výslovnost (v živém vysílání). To ho natolik rozhodilo, že ztratil kontrolu a tím i politkorektnost a začal mluvit naostro. To se občas stává každému z nás.

0 1
možnosti
MD

Zase jste znasilnen? Proste smolar.

1 0
možnosti
JL

Za všechno můžou trpaslici.

2 0
možnosti
Foto

Všude vlezou a strašně rychle se množí.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám