Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Je opravdu dobré a člověku prospěšné, aby stále dokola řešil jakýsi koronavirus, čekal nejhorší a snad by si i přál, abychom trvale žili ve strachu, stresu a nekonečných lockdownech, protože zkrátka 'co by, kdyby?' Nebylo by pro nás všechny daleko rozumnější a hlavně zdraví prospěšnější postavit se covidu, nemoci se zanedbatelnou smrtností a v 99% případů zanedbatelnými příznaky (pokud se vůbec nějaké objeví), jako ke každému jinému respiračnímu onemocnění, které tak jako ty ostatní nelze vyhladit? Proti všem nemocem, hlavně těm respiračním, vždycky fungovala přirozená, silná imunita, kterou si každý může vytvořit sám díky správné životosprávě (zdravá strava, dostatek pohybu, pokud možno minimum stresu, čerstvý vzduch, možnost kulturního a společenského vyžití atd, atd?

Jednoznačně se za více než 16 měsíců celé covidstory ukázalo, že veškerá "opatření" (mimo jiné NSS označená za protiprávní!) nejen že nikam nevedou, ale čím dále více celou situaci zhoršují! To chceme donekonečna opakovat to, co spoustu lidí ekonomicky psychicky i fyzicky likviduje? Co způsobuje, že se počet sebevražd zvýšil 3x, stejně tak jako počet depresí, úzkostí a tisíce případů zanedbané zdravotní péče? Chceme, aby naše děti nadále nechodily do školy a když, tak aby byly soustavně vystavovány stresu z testů nebo oprávněnému strachu jejich rodičů z experimentální, klinicky dosud neověřené vakcíny, o jejíž dlouhodobých účincích nemá a ani logicky nikdo nemůže mít validní informace? Chceme přelstít Přírodu a bojovat proti ní jako partyzáni? Chceme znovu výjezdní doložky (nyní prý "dočasné" covidpasy) a ostnaté dráty?

Vždyť to není jen směšné, ale ubohé a velmi tragické. Nebo snad někdo opravdu věří, že rezignací na skutečný život (vinou lockdawnů, trvalého nebo aspoň dlouhodobého stresu a strachu z nemoci nebo ze smrti) dojdeme opět k plnému životu a nesmrtelnosti?

8 1
možnosti
JD

J14a72n 94D61o54u78š33e98k

8. 7. 2021 21:12

Máte pravdu, ale zkusme si připustit, že spousta opatření byla spuštěna jako reakce na poněkud laxní dodržování. To je skutečně neřešitelné. Lidem nedomluvíte a represí je nedonutíte.

0 0
možnosti
Foto

To, že opatření "nikam nevedou" a zhoršují situaci je hloupá lež.

2 1
možnosti
JP

V čem spočívá tato lež? Který stát má jako my se Slováky 10.měsíc nařízené čumáky, které nemají žádný přínos kromě reklamy magnetického očkování?

0 0
možnosti
Foto

Čumáky mají všichni, kdo čumí. S nimi se i rodí. Netřeba nařizovat. :-P

0 0
možnosti
Foto

Všechny okolní Země

1 0
možnosti
Foto

V MHD a v obchodech má nařízenou ochranu dýchacích cest mnoho států. U nás, pokud to nevíte, se nosí respirátory právě jen uvnitř budov a v dopravě, venku si můžete běhat obrazně řečeno i bez trenek.. Mnohde mají dodnes zákaz nočního vycházení, omezenou otevírací dobu a další opatření, která už my nemáme. Jste slepý, nebo jen neinformovaný?

0 0
možnosti
PC

To jsou argumenty, ze jinde jsou opatřeni stejná nebo ještě přísnější? Když budou lidé skákat po jedné noze, budete je následovat, protože to tak dělá většina? Znamená to, že většina musí mít vždycky pravdu? Historie nestačí? Kde zůstal rozum a kritické myšlení?

1 0
možnosti
Foto

Přečtěte si znovu příspěvek na který jsem reagoval, pak znovu ten můj a pokud to nebude stačit, tak si zaskákejte na té jedné noze...

0 0
možnosti
PC

A co je tohle?, cit.:

"V MHD a v obchodech má nařízenou ochranu dýchacích cest mnoho států. U nás, pokud to nevíte, se nosí respirátory právě jen uvnitř budov a v dopravě, venku si můžete běhat obrazně řečeno i bez trenek.. Mnohde mají dodnes zákaz nočního vycházení, omezenou otevírací dobu a další opatření, která už my nemáme. Jste slepý, nebo jen neinformovaný?" (p. Kroupa, 10.21 hod)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3082x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám