Diskuse

Barvy lesa...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Treti do konce je uuuzasna!

0 3
možnosti
MS

Nahlížím tedy, protože byla avizována ta koza. Vaše dcerka fotí výborně, klidně jí dejte prostor na fotoblogu. Koza je teda malinká a bělostná jako čerstvě napadaný sníh. Inu, nečekala jsem zrovna takové pojetí, ale proč ne? Přeji vám hezký víkend a jsem s pozdravem a v dokonalé úctě. Milada:-)

4 0
možnosti
Foto

Fotky hodnotit nechci, mám jen takovou technickou připomínku. Opravdu jste jel do Klánovic, byť původně to mělo být až do Srbska? Já jen, že mě překvapuje ten batoh, co máte na jednom ze snímků na zádech. Je v něm proviant na tři dny pro celou rodinu, anebo náhradní oblečení? Líto mi je také pejska, on si výletu asi moc neužije, když je pořád upoutaný na vodítku (na fotočce se mu navíc zařezává mezi nohy). Bojíte se ho pustit, že by vám utekl?

4 1
možnosti
MS

Prosím vás, pane Preslere, vy asi budete jeden z takových těch hnidopichů, když má člověk dítě, víte kolik toho musí nosit i na půldenní výlet? Jen nápoje a občerstvení, třeba milovaná hračka, něco na čtení nebo zabavení na cestu atd. Pejska vám být líto nemusí, určitě se proběhl dost a dost.

5 0
možnosti
FF

Řekl bych Vladimíre, že fotky docela dobrý, se zelení nemám problém:-)...mohl jste k nim klidně ještě poskytnout drobný komentář, jako co za ptáka sídlí v budce, či kam se chystá brouk skákat.

Mimochodem, Koza je milá;-)

9 2
možnosti
RJH

Koukám, že pan kolega Kroupa už je zas jak uzlík nervů, co jste mu provedli, vy čerchmanti?

Jinak k fotkám - také se mi líbí ty s detaily, zbytek mě nějak neoslovil, no a že gratuluju sledčně dceři k hezkým portrétům!

14 0
možnosti
Foto

To o ,,uzlíku nervů" je vaše zbožné přání, ale asi vás musím zklamat. Tak zlé to zase není, jen zacházím se zbytečně podlými příspěvky tak, jak si zaslouží.

2 10
možnosti
FV

Pane Vladimíre, proč mažete zábavné diskusní příspěvky? Vždyť se jedná pouze o zdravé srandování! Cítíte při tom nějak rozkoš z vaší "moci? Nedělejte to, nevypadá to dobře a snižujete tím pouze svou vlastní úroveň.

12 1
možnosti
Foto

Asi si každý představujeme ,,úroveň" jinde a jinak.

1 10
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Ty poslední dvě jsou nej:-)

2 4
možnosti
Foto

Pánové Jindro a Šulo - jestli budte ve stejném duchu pokračovat, tak je mí líto, ale zištvánovatím vás...

1 12
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám