Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K tomu abyste pochopil situaci musíte znát pohyby vojsk Polka a NATO podél hranice. O něch nevíte ale prakticky nic, a to je důvod, proč by bylo dobré s hodnocením posečkat !

2 0
možnosti

Salviniho a Orbána budeme soudit za to, že migrantům bránili ve vstupu do EU - a Caroly Racket i Pia Klemp jsou v pohodě.

Místo jejich potrestání, žádáme vládu kancléřky Angely Merkelové, aby odstranila německé vlajky z lodí, které pomáhají pašerákům a obchodníkům s lidmi.

Aquarius a Sea-Watch mohou dál bezproblémově převážet nelegální migranty.

2 0
možnosti

Pořád se v EU hledají Putinovi agenti, kteří mají za úkol EU rozvrátit.

Přitom minimálně od roku 2015 je jasné, že asi nejvýše postavený Putinův agent, je jistá bývalá svazačka z DDR.

3 1
možnosti

ale nesmí to veřejně přiznat

;-)

0 0
možnosti
Foto

K56a47r10e25l 16C83a47c78h

12. 11. 2021 10:38

No nejlepší řešení je, neochotu a neschopnost EU bránit se muslimské invazi, svést ji na Putina. Je to jednoduché, prosté a dav to s povděkem přijme. Tak už tomu Rusku konečně vyhlaste válku. Následující dvě věty jsem po zásahu cenzora vyřadil, abych mohl svůj politický názor vyslovit a nebylo jej možno smazat pod záminkou Neslušné – vulgární.

A teď vážně. Jediné řešení je, důsledně chránit vnější hranici EU proti ilegální migraci i za použití zbraní. Kdo chce do Evropy, nechť přijde přes oficiální kontrolované hraniční přechody, prokáže se platnými doklady a sdělí důvod své cesty. Buď bude vpuštěn, nebo ne. Každému migrantovi musí být jasné, že na zelené, či modré hranici, zcela vážně riskuje život. Teprve poté se může příliv migrantů markantně snížit. A za zvážení stojí i změnit postoj k Islámu v EU. To je ale na příliš dlouhou diskusi.

1 0
možnosti

Vztahy Evropy a Ruska se dramaticky zhoršily když Putin "ztratil" Ukrajinu. Nikdy jsem si o "Ivanovi" nedělal iluze - ale stál ten mejdan Majdan za to? Proti "svi.stvu co byl Sadám v Kuvajtu, hrozba chemických zbraní, Afganistán ...

1 0
možnosti

Copak paní Merkelová, ta žádá toho zlého Putina o pomoc vždycky pouze tehdy, když ji teče do bot, stejně jako celý ten slavný bruselský ansábl.

Ale jak se jedná o další půlroční prodloužení těch stupidních EU sankcí, tak to všichni včetně této madam drží tu svoji "neochvějnou jednotu". Rv

6 0
možnosti
Foto

Ty sankce vám silně leží v žaludku. Nebo snad určené téma?

1 1
možnosti

Angela Putina hezky poprosila, aby opět pomohl EU, která mu na oplátku bude ï nadále udělovat sankce !!!

;-D

2 2
možnosti

Přesně. A proto být Putinem, tak ji pošlu někam.

1 0
možnosti

J12i96r26i 58P86i25l20n62y

11. 11. 2021 19:08

Nevím co berete, ale je to echt materiál.

0 0
možnosti

No myslím, že hlavním nepřítelem je EU sama sobě.

8 0
možnosti

Nějak jsem odhalení temných rejdů nepochopil.

Ano, v konkrétní běloruské krizi mohlo Rusko dát najevo, že podpoří Bělorusko, třeba proto, že je to jeho užitečný spojenec. Ale jak z toho plyne, že Rusko stojí za celou mnohaletou uprchlickou krizí, mi opravdu jasné není.

7 0
možnosti

Plivnout na Rusko se ale dneska po členských pohůncích jaksi vyžaduje.

;-)

3 0
možnosti

J26i50r20i 71T44i47c67h80y

11. 11. 2021 15:48

Cina jiz jasne predstavuje svetove nebezpeci, islam znacne rozklada zapadni Evropu, ale stale se tu poukazuje na toho "hlavniho" nepritele, Rusko. Presto s Cinou vesele obchoduji, spojenec zapadu je i takova diktatura, jako v Saudi Arabii .

3 0
možnosti

Je zajímavé že USA a některé evropské státy vesele obchodují s Ruskem sankce nesankce. Dělají to docela mazaně. S Čínou není nezákonné obchodovat. Pošlou své výrobky do Číny tam přepíšou svoji firmu na jinou firmu a pošlou do Ruska. Na sankce víte co ......

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám