A je to tu zase…

Tedy pokud jsou informace z posledních hodin pravdivé, což je v dnešní době dost důležitá otázka…

 

Na ukrajinské území údajně proniklo více než sto RUSKÝCH bojových vozidel a kolem tisícovky mužů v NEOZNAČENÝCH RUSKÝCH UNIFORMÁCH

Alespoň to tvrdí velitel ukrajinských armádních operací v Luhanské oblasti Ihor Vorončenko. Kolona nějakých 150 obrněnců už je ale dost dlouhý „had“. Ve zprávách však můžeme číst samé –„údajně“ a „podle nepotvrzených zpráv“.

Kolona byla k vidění tam i onde, dokonce se prý ví, na jaké silnici je právě teď. Fakt tedy nelze tuto informaci věrohodným způsobem ověřit a seznámit s výsledkem ověřování svět? Což nejde o dost důležitou informaci, která, kdyby se podezření na ruskou intervenci potvrdilo, měla by dost zásadní význam pro přístup celosvětového společenství k Rusku a hlavně k jeho prezidentovi…?

Nevěřím tomu, že by například americké špionážní satelity nebyly v tuto bouřlivou dobu zaměřeny právě na oblast Doněcka a Luhanska. Údajně ty krámy nad našimi hlavami mohou rozlišit jakou značku má krabička cigaret v rukou vojáka, a to nehledě na denní dobu a povětrnostní podmínky.

Tak kde je pravda, krucinál?!

Pokud ta zpráva není pravdivá, proč se to tají?

Pokud JE pravdivá, proč už konečně státníci neřeknou Vladimírovi Vladimirovičovi – „dost, ty parchante, tohle už jsi posral!!!“  ?

Pokud je pravdivá, bude se opět svět dívat na vojáky v neoznačených uniformách, ke kterým se nikdo nezná, jak opakují to, co předvedli nedávno na Krymu? Opět bude celý svět oficiálně žrát Putinovy lži, že o ničem neví, i když každému bude naprosto jasné, že „mráz přichází z Kremlu“…?

Docela by mě zajímalo, jak by se asi Putin tvářil na to, kdyby se tamtéž objevili vojáci v uniformách NATO bez insignií. Možná by to byla ta jediná medicína, které by rozuměl…

Ovšem to platí jen pro případ, pokud jsou zprávy o neoznačených mužicích v ruských uniformách pravdivé…

 Je také možné, že jde jen o další lež ze strany ukrajinské vlády, která už dost dobře neví kudy kam, a může se snažit do konfliktu zatáhnout Západ za každou cenu.

A včil mudruj…

 

 

Autor: Vladimír Kroupa | středa 20.8.2014 13:10 | karma článku: 18,41 | přečteno: 1368x