Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Třeba jde jen o mnoho velkých hologamů, aby Rusové vyzkoušeli, co Ukrajinci a západní svět v takové situaci udělají. A až je dostatečně potrápí, tak lasery, které ty hologramy dělaly vypnou. Pak po tancích a vojácích nezůstane ani stopa. :-)

http://en.wikipedia.org/wiki/Holography

0 0
možnosti
Foto

A zde je vysvětlení, proč ty tanky přibývaly, když je Ukrajinci bombardovali:

When a photograph is cut in half, each piece shows half of the scene. When a hologram is cut in half, the whole scene can still be seen in each piece. This is because, whereas each point in a photograph only represents light scattered from a single point in the scene, each point on a holographic recording includes information about light scattered from every point in the scene. It can be thought of as viewing a street outside a house through a 4 ft x 4 ft window, then through a 2 ft x 2 ft window. One can see all of the same things through the smaller window (by moving the head to change the viewing angle), but the viewer can see more at once through the 4 ft window.

0 0
možnosti

..myslím..že jste trefil kozla....

0 0
možnosti
Foto

Kroupo, ty raději nemudruj. :-)

2 2
možnosti
Foto

Běžte si fňukat na sociálku, nebo foukat ego někam do kouta. Tady jste persona non grata.

0 0
možnosti

Pane Vladimíre, taky mě svrběla ruka a chtěl jsem zprávu o vpádu 150 obrněnců + 1000 mužů komentovat. Ale jak ukazuje i Váš článek, není co. Může to být krymská šablona, ale na to, aby se dal tento fakt uchopit je potřeba potvrzení z nezávislého zdroje. Snad se váhá kvůli avizované schůzce potentátů.

0 0
možnosti

"A včil mudruj..."

Ne, ne.  Už toho bylo až příliš. Vše je jasné. Dokonce i předem.

0 0
možnosti

M26i28l50a86n 43K44e71s48l

20. 8. 2014 14:30

Velmi neúplná informace.Vrtá mi to v hlavě.To snad ani po obědě nezaspím. Nikdo nám totiž zatím neřekl kolika dírami v plotě tam ta vozidla na Ukrajinu nalezla.Kdyby prolézala jednou dírou a každému to trvalo čtyři minuty,tak by jim to trvalo šestset minut-deset hodin.To by od nevidím do nevidím ani nestihla.Jak to bylo,to se již asi nedovíme.Kolona se  jistě stala terčem přesných Porošenkových  dělostřelců,kteří způsobem - strelil na lišku,trefil Maryšku,střelili na auto trefili školu-je zničili.Angličtí novináři hledají zda po koloně nezbyl aspoň masný flek.

1 1
možnosti
Foto

S tou ,,ruskou" technikou to může být i pravda. Oni jí tam totiž většinou používají všichni. Ovšem jak se pozná, čí jsou neoznačené maskáče na chlapovi, to fakt nevím8-o;-)

0 0
možnosti
Foto

Vladimíre pozor na žilku;-):-)

0 1
možnosti
Foto

Nejsem pan Peszyňski...;-D

1 0
možnosti

J26a77n 35R46á31ž

20. 8. 2014 13:40

Zprávy z Ukrajiny se musí brát se stejnou zhovívatostí jako byly zprávy z Hitlerova štábu východní fronty, kdy se podle nich německé armády jen takticky přesouvaly do předem připravených pozic, nebo že zdražením dětských bot ÚV KSČ zvyšuje životní úroveň pracujících.

Pane Kroupa, proč nevezmete v potaz, že všichni lžou a jako jedinou pravdu můžeme považovat informaci , že tam někde spadlo malajsijské letadlo. Ale proč spadlo a kdo za to může se stejně nedozvíte, protože opět všichni lžou. Válka na Ukrajině je především válkou zpravodajských služeb USA a Ruska, kde si svoji polívčičku prihřívají jak ukrajinští fašisté a oligarchové, tak proruští teroristé i naivisté, kteří si myslí, že jim někdo pomůže s připojením k Rusku.. No a neposledně se na krizi chtějí zviditelnit v EU i USA politické nuly jako je Zaorálek a tak žvaní a žvaní, aniž by si uvědomili následky.

Nás, obyčejných občanů, se to v teto fázi netýká. To bude, až ten ukrajinský cirkus budeme muset zaplatit...a že budeme muset platit, a dlouho, aniž by se nás někdo zeptal jestli chceme, je naprosto jasné už teď.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám