Rathovi se to vyplatilo

Protahoval soud jak to šlo, každé vykouknutí z kriminálu pěkně medializoval, ještě ani nezazněl rozsudek a on již k němu měl tiskovku. Inu kdo umí ten umí.

Kde se Dr. Rath objeví, tam se sbíhali a sbíhají novináři a plní jeho přání na popularitu.

ČSSD ho hodila přes palubu a asi žádná jiná strana ho také jen tak nevezme (možná dobrá zpráva pro většinového voliče - strany se bojí spojování s korupcí?). A tak se bude muset živit jinak než politikou.

Bude mít obrovskou popularitu a tak možná napíše ne jednu, ale několik knih. A zatímco začínající slušný spisovatel nebude mít při vydání pěkné knihy na propagaci peníze, pan Rath, díky své pohnuté minulosti má o propagaci postaráno. O jeho knihách, filmech a možná i televizním seriálu (30 případů Dr. Ratha??) budou psát noviny a hovořit televize ještě za 20 let. A taková reklama, které se mu dostává by ho stála rozhodně několikanásobně víc, než odebraných 21 milionů.

Nebo půjde v duchu českých tradic a stane se jedním z příštích presidentů? Pokud tedy, jak tvrdí státní zástupce Jirát, neuteče. Ale uznejte. Při takové popularitě by to byla možná i škoda.

Autor: Vladimír Glaser | pondělí 27.7.2015 7:14 | karma článku: 21,98 | přečteno: 1097x