Donald Trump: "Dnes tolik lidí hledá Boží odpuštění a milosrdenství"

Přečtěte si poselství amerického prezidenta Donalda Trumpa k jednomu z nejvyšších židovských svátků - Jom kippur. Rád bych za něj poděkoval Vám, pane prezidente, i Vaší paní a prosím,  zachovejte nám Vaší přízeň i v příštím roce!    

Při příležitosti tohoto nejsvětějšího židovského svátku posíláme - spolu s Melánií - srdečné pozdravy našim židovským bratrům a sestrám nejen v Americe, ale i po celém světě k jejich svátku Jom Kipur. 

Jom Kippur znamená vyvrcholení svatých dnů – desetidenního období pokání naplněného modlitbami, půstem a společenstvím, které končí Dnem smíření. V době, kdy šofar na Jom Kippur troubí napříč komunitami, si připomínáme, jak důležitá je naše víra, tedy  v posledních měsících, kdy stále čelíme výzvám, které představuje koronavirus. Prostřednictvím lásky Všemohoucího a síly modlitby jsme našli obnovenou sílu a porozumění, abychom čelili těmto bezprecedentním časům se stálým odhodláním.

V době, kdy tolik lidí hledá Boží odpuštění a milosrdenství, se tedy všichni rozhodněme začlenit tyto ctnosti soucitu do našeho každodenního života. Přejeme celému židovskému lidu snadný půst a smysluplný a nezapomenutelný šabat všech šabatů.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Vít Klíma | pondělí 28.9.2020 13:40 | karma článku: 19,85 | přečteno: 290x