Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Co je Nový světový řád?

Toto je druhé pokračování článku: 11. září 2001 jako příležitost na vytvoření Nového světového řádu aneb existuje nebezpeční nastolení Nového světového řádu hnutími za pravdu o 11. září? aneb existuje nebezpeční nastolení Nového světového řádu hnutími za pravdu o 11. září?aneb existuje nebezpeční nastolení Nového světového řádu hnutími za pravdu o 11. září

O Novém světovém řádu se v prosinci jednalo v PrazeČeská televize

Gary Hart, člen Rady pro mezinárodní vztahy 12. září v reakci na útoky z předešlého dne prohlásil:
„Existuje šance, že prezident Spojených států (George W. Bush) využije tuto pohromu, aby realizoval to, o čem jeho otec hovořil myslím pouze jednou a tím myslím Nový světový řád.“[15]
George Bush senior hovořil o Novém světovém řádu vícekrát a to vždy v souvislosti globální vládou pod správou OSN. Mnoho lidí si, ale neuvědomují, že OSN není žádná skvělá bohulibá organizace. Otcem zakladatelem není nikdo jiný než David Rockefeller. Centrum a sídlo OSN vzniklo na pozemku, který býl darován Rockefellervou nadací. Tou samou nadací, která financovala Kaiser Wilhelm institut, který pár let předtím sloužil jako základna nacistické rasové hygieny [16]. Když už mluvíme o třetí říši, neměli bychom zapomínat, že to byl dědeček v době útoku úřadujícího prezidenta George Bushe – Prescot Bush, který významně pomohl Hitlerovi v jejím budování [17].

Co je Nový světový řád?

V minulosti tajně projednávaná agenda klubů okolo Davida Rockefellera (Rada pro mezinárodní vztahy, Trilaterální komise, Římský klub, Bilderberg skupina). David Rockefeller je zástupce rodiny, jejíž zájmy byly na ostrově Jekyll Island při vytváření „americké centrální banky“ silně zastoupeny [18].
Dnes je Nový světový řád oficiální politický program největších politických stran a hlavní téma velkých světových summitů. Ve zkratce je to plán na likvidaci národních suverénních států a zavedení jednotné světové vlády. Plán světovlády, který je v prodlení a dle slov Rockefellerova spoluzakladatele Trilaterální komise Zbigniew Brzezinského, pronesených na Radě pro mezinárodní vztahy, se „moc nedaří“ [19].
Nejlépe asi vystihuje princi budování Nového světového řádu citát na straně 70 z veřejně dostupné publikace Římského klubu První globální revoluce (1993) : „Sjednoťme národy proti vnějšímu nepříteli, buď skutečnému, nebo k tomu účelu vymyšlenému.“V této knize se dále otevřeně diskutuje možnosti využití globálního oteplování jako sjednocujícího faktoru pro lidstvo. Na straně 75 se konstatuje „Skutečným nepřítelem je však lidstvo jako takové.“[20]

Ve svém posledním článku „Konspirační teorie nebo Paroubkův evropský zahraniční program“ jsem se detailně věnoval návrhu evropských socialistů nazvaný „Evropa a Nový světový řád“, který vzniknul v roce 2003, který byl až do června tohoto roku veřejně dostupný na oficiálních stránkách této organizace [21]. Mezi klíčové body této agendy patří také reakce na teroristické útoky z 11. září v podobě postupného sjednocení světových armád pod vlajkou OSN, redukce skleníkových plynů do roku 2050 o 90 procent, plán na zavedení skutečné evropské vlády, daní a jiné pro, mnohé lidi těžko uvěřitelné věci. Bohužel celá řada z těchto bodů je dnes zcela aktuální. Evropské daně jsou dnes na stole [22]. Miroslava Němcová se nedávno vrátila překvapená ze Světové konference předsedů parlamentů s tím, že se vážně jednalo o vzniku světového parlamentu pod záštitou OSN [23]. Václav Klaus jede do OSN mluvit na summit s tématem „jak může OSN přispět ke globální vládě“ [24]. Navíc pokud se podíváme po Evropě, infiltrace členů Trilaterální komise do vlád jednotlivých evropských států je enormní. Pro doplnění obrázku – Českou republiku v Trilaterální komisi zastupují – Vondra (ODS), Schwarzenberg (TOP09), Telička (ČSSD a VV), Švejnar (ČSSD a VV) [25]. Zeptejte se je nenápadně na názor na evropské daně nebo armádu a budete se divit co vám odpoví.

Pokračování článku a zdroje naleznete na Reformy.cz Zítra na blogu uveřejním další díl s názvem: Povede konflikt Izraele s Iránem ke třetí světové válce a globální vládě?

Související video - Proč Schwarzenberg lže a za co se stydí:

 

Film: Neviditelná říše: Nový světový řád definován s českými titulky

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vít Jedlička | pátek 17.9.2010 10:11 | karma článku: 18,77 | přečteno: 2419x
  • Další články autora

Vít Jedlička

Taxi končí Liftago, WunderCar a Uber začínají!

V článku níže můžete díky promo kódům získat 350 Kč na ježdění po Praze. Další kredit můžete získat tím, že do aplikace zvete své kamarády. Mobilní aplikace pro Android a iPhone (Windows mobile je definitivně mrtvý) dělají revoluci v dopravě ve velkých světových metropolích. Vysloužily jsi už svojí vlastní epizodu v South Parku: Handicar. Taxikářské dispečinky se dočkají výrazné redukce a možná nakonec, pokud se jím díky státní moc nepodaří potlačit novou konkurenci, jednoho dne zcela zmizí.

5.11.2014 v 17:40 | Karma: 14,61 | Přečteno: 2092x | Diskuse| Ekonomika

Vít Jedlička

Díky politice pana Babiše máme naftu dražší o 4 Kč a benzín o 2 Kč

Již dnes na jeden litr benzínu připadá 20 korun daní. Ministru financí Babišovi se minulý týden podařilo zarazit snížení této sumy o 1,82 koruny u benzínu a 3,03 koruny u nafty. Podařilo se mu ale prosadit zelenou naftu pro zemědělce. Těm se má začít vracet 4,38 Kč z každého litru. Podpora zelené nafty přijde státní rozpočet podle výpočtu Ministerstva financí na 1,3 miliardy korun. Nová, Babišem navrhovaná daň za ropné rezervy, by zdražila pohonné hmoty o 25 až 30 haléřů a stát by na ní vydělal 1,4 miliardy korun.

30.7.2014 v 16:40 | Karma: 32,77 | Přečteno: 2619x | Diskuse| Politika

Vít Jedlička

Vznikla EFD v Evropském parlamentu, zasedat v ní budou Svobodní

„Budeme hlas národů“ říká předseda Britské strany za nezávislost (UKIP) Nigel Farage, jehož strana ve Velké Británii vyhrála volby do Evropského parlamentu. Nová frakce Evropa svobody a demokracie (EFD) v Evropském parlamentu v současné době zahrnuje 7 národních delegací a 48 poslanců.

18.6.2014 v 18:16 | Karma: 23,96 | Přečteno: 755x | Diskuse| Politika

Vít Jedlička

Největší mýtus eurovoleb: Brusel jsme my

„My jsme přece Brusel“ ohání se, kdykoliv se něco někomu nelíbí na Evropské unii - ANO, Piráti, Zelení a Jakub Janda, zástupce ředitele Evropskou komisí sponzorovaného think tanku Evropské hodnoty. Na něm si demonstrujeme, jaké mají myšlenkové pochody lidé, kteří se cítí jako Brusel. Chtěl jsem Vám z toho udělat video, ale bylo mi to výslovně panem Jandou zakázáno.

24.5.2014 v 6:49 | Karma: 36,16 | Přečteno: 2321x | Diskuse| Ostatní

Vít Jedlička

Pozor demagog.cz vás přizabije rtutí a ani si neověří zdroje

Organizace Demagog.cz se pustila do kritiky Svobodných a zkoumala 20 euronesmyslů, které publikovali na webu euronesmysly.cz. Záměrně některé věci překrucují, někde mají částečně pravdu, ale v bodě týkajícím se nebezpečnosti zářivek udělali pánové zásadní přešlap, když tvrdí, že úsporné zářivky jsou zdravotně závadné pouze, pokud budete olizovat střepy. Doslova píší:

23.5.2014 v 20:27 | Karma: 32,68 | Přečteno: 3236x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

U Charkova jde vše podle plánu, město zatím dobýt nechceme, tvrdí Putin

17. května 2024  13:10,  aktualizováno  14:10

Ruské síly podle prezidenta Vladimira Putina v Charkovské oblasti postupují podle plánu. S dobytím...

Fico je při vědomí, odebrali mu odumřelou tkáň. Čeká ho další operace

17. května 2024  13:43,  aktualizováno  14:03

Slovenský premiér Robert Fico je při vědomí, v závažném, ale stabilizovaném stavu, řekla šéfka...

Nova i Prima zahajují předvolební vysílání, nabídnou debaty i rozhovory s lídry

17. května 2024

Televize Nova a Prima přešly do volebního režimu. Nova startuje v pátek odpoledne na TN Live první...

Piráti plánují boj s dezinformacemi. Putin má zájem ovlivnit eurovolby, míní

17. května 2024  13:31,  aktualizováno  13:50

Dezinformace jsou podle vládních Pirátů jednou z pěti největších hrozeb pro nadcházející...

  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2916x
Studoval ekonomii na VŠE a politologii na CEVRO Institutu.Najdete mě na Facebooku
Zakladatel občanského sdružení Reformy.cz
Kandidát Svobodných do Evropského parlamentu s č. 4

Seznam rubrik

Oblíbené články