Učitelka Gréta a pilný žák Prymula

Jak se opovažujete? hřímala 23.9.2019 Gréta v OSN. Od té doby všichni senioři vědí, že jí ukradli dětství, a slíbila pomstu: "Nedovolíme, aby vám to prošlo....Svět se probouzí a změna přichází, ať se vám to líbí, nebo ne." Bum !

Jak Gréta slíbila, tak se stalo: Přišel (VENI)  (CO2)VID (I) (to není nic sprostého, to je měkké I -  a VICI ! : a šup :

1. Kdo vyčadí nejvíc CO2 na světě ? Čína ! Cvak. První se vypnula Čína. Pak Evropa, Rusko atd. Žádný problém.  Přestaly lítat letadýlka a taky to jde, že ? Domácí vězení je nejzdravější způsob existence !

2. Kdo nutí děti chodit do školy, jen proto aby mohli rodiče do práce, a studovat dávno překonané nesmysly, odpad nakupený desítkami generací arogantních bílých mužů? Šup, školy se zavřou a jde to! Chudák Gréta nechodila do školy jenom v pátek, ale k čemu je škola od pondělka do čtvrtka ? Pokrytectví !

3. Kdo tvrdil, že léčená rýma trvá sedm dní a neléčená týden ? Že se rýmy nikdy nezbavíme? Lékaři ? Pche ! K čertu s nimi? Při rýmě, kašlání a kýchání a smrkání se produkuje nejvíc CO2 !!! Už nikdy rýmu ! Rozumíte? Noste roušky a už nikdy žádnou rýmu nechytíte ! Kdo má rýmu, fixluje. Může zabít na potkání ! A bude potrestán !

4. Kdo zakazoval našim bližním z jihu a východu ucpávat dýchací cesty ? Kdo vydával rasistické zákony ? "Od srpna 2018 platí zákaz zahalování obličeje na veřejnosti už v šesti evropských zemích. K Francii, Belgii, Bulharsku, Lotyšsku a Rakousku se nově připojilo Dánsko. Obdobný zákon čeká na schválení ve Švýcarsku, kde nyní platí “pouze” zákaz nošení burek, kdežto ve vyjmenovaných zemích se opatření vztahuje i na masky. V mnoha dalších státech platí podobný zákon, ale vztahuje se pouze na veřejná zařízení – nemocnice, univerzity či úřady." https://svetobeznik.info/burka-hidzab-nikab-poznate-rozdil/  Všichni už víme, že zakrytý obličej je NUTNOST !

5. Kdo by pochyboval o odpovědnosti seniorů za zkázu Planety ?  Co dělali celý život? Ničli Planetu ! My, mladí, jsme jiní. My jsme velkorysí. My seniory nezničíme.  My je zachráníme ! Zavřeme je rezervace, budem tomu říkat karanténa, a dokud neumřou, budou zachránění před CO2VIDem !

6. Kdo tvrdil, že jsou na světě  taky jiné problémy než CO2 a klimakatastrofa? Existuje jen jeden světový problém. Svět trpí jedinou nemocí. Bílé Lidstvo ničí Zelenou Planetu ! Takže ? Všechny síly do války proti bílým CO2 vrahům ! A k tomu nám dopomáhej CO2VID !!!

Díky, Gréto !

Ať žije CO2VIDemokracie !

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Michal Vimmer | středa 30.9.2020 9:48 | karma článku: 27,69 | přečteno: 975x
  • Další články autora

Michal Vimmer

Pojďte, pane premiére

16.4.2024 v 10:51 | Karma: 32,32

Michal Vimmer

V čem je ten vtip

12.4.2024 v 8:47 | Karma: 22,34

Michal Vimmer

Toho si nevšímejte

11.4.2024 v 9:42 | Karma: 28,96

Michal Vimmer

Náš československý problém

8.4.2024 v 9:34 | Karma: 25,11

Michal Vimmer

A zase ten zlý medvěd Pu

19.3.2024 v 15:21 | Karma: 26,59