Mimořádné zasedání sněhovny o řešení kovidemie

Vojtěch: "Upřímně mi vůbec není jasné, vážené poslankyně, vážení poslanci, co chcete projednávat. Pandemie neskončila. Čísla rostou. Mutace delta ..." Bartoš: "Vláda celou dobu lže! Podceňuje situaci! Očkuje pomalu, málo testuje !

Maláč: "Ano, souhlasím. Určitě jsem pro, aby se více testovalo. Proč netestujeme děti na táborech každé ráno, když si jdou čistit zuby? Je chyba, že jsou prázdniny. Kdyby za této situace byly děti veš kole, samozřejmě trváme na testování plně hrazeném z rozpočtu ! A samozřejmě jsem pro SNÍH ! "

Hamáček: "Já zodpovědně prohlašuji, že ve Vrběticích jsem nebyl, do Ruska jsem nejel, a rozhodně podporuji ustanovení vyšetřovací komise ! Čísla rostou a mrazákům a lokdaunu se nevyhneme. Věřte odborníkům ! JEDINĚ SNÍH "

Fiala: "Byla tady Erouška, všelijaké aplikace, Pes, Balíčky ... Co z toho fungovalo, vážení? Stálo to spooutu peněz a spoustu mrtvých, ano, přesně tak ! Odborníci varují, že to neskončilo. Tato vláda nemá úroveň. Co si o nás děti pomyslí ? Když vidí všelijaké ty nedbale nasazené, špinavé roušky a respirátory a já nevím? Podívejte se na pana Klause ! Vždyť je to ostuda ! Zrada na voličích ! Já žádám přísné potrestání tohoto zločinu na dobrém vkusu ! Sako, kravata, čisté boty a kvalitní respirátor je naprostý základ ! Jediné, co tady fungovlo je SNÍH !"

Pekar: "Jsme tu, abychom projednali zločin, který se tu odehrává před našima očima. Ano, zločin. tato vláda svým naprosto zoufalým vedením epidemie, které ignoruje doporučení odborníků, zničila co se dalo. Za nás, SPOLU, slibuji, že se budeme řídit pouze podle rad iniciativy SNÍH nebo skupiny MENSES !"

Jurečka: "Meses."

Adam: "Menzes, omlouvám se. (SNÍH V SÁLE)

Sommer: "Máte na rukou krrrev nevinných !"

Volný: "Fuj!"

Rakušan: "Ať rozhodují doborníci a SNÍH."

Černoch: "Tato vláda se dopustila zločinu. Rok dělá, jakoby bojovala s virem, ale nebojuje. Předstírá, že něco dělá. Nedělá nic. Ale víte co je nejhorší? Nejhorší jsou ti, co zlehčují, popírají a zesměšňují oběti války proti viru! Jsou to ti samí, co nám prohráli válku v Afgánistánu ! Styď se, Klausi ! Chceme SNÍH !"

Klaus: "Co se do mě furt vozíte ? Já jsem rezignoval. Dejte mi pokoj."

Zahradníková: "Černochová, nechte nás žít! Zločin je koronabyznys, který pod vylhanými záminkami ničí obyčejné lidi. Vzpamatujete se ! Jste normální ?"

Andrej: "Aké zločiny, jaké ? Čo to táratě ? Čísla rostou, očkujeme, připravujeme se na podzim, bude 4. vlna, další kolo očkování, jsme připravění. Něchajte nás pracova´t! Aj SNĚHA budě dosť."

 

Šlachta: "Korona. Sakra Korona ! Víte co to je ? Je to zločinecká italská mafie, se sídlem v Apulii. Její chapadla sahají do nejvyšších míst v Brně. Více se o tom dozvíte v mé nové knize "Nápady z policejní svobodárny."

Michálek: "Jako tady něco smrdí. Hodně smrdí. Tady prostě je systém, kterej se nezmění. Pokud," zvedá varovný prst,"dokud se nezbavíme koruny. Tady se vsesle ignoruje, že veškerý tyhlety zločinecký operace se dějou v korunách. A to je svinstvo. Jediná alternativa jak tenhle chlív vyčistit, je zavedení eura ! Chceme euro. Hned ! A SNÍH !"

Adam: "Správně!"

Vojtěch: "Samozřejmě, expertní skupina SNÍH, profesor Flégr, profesor Smejkal, a nesmíme zapomenout na profesorku Ruth ..."

Pekar: "Hurá!"

Maláč: "Souhlasím."

Fiala: "Já to říkám pořád. SNÍH funguje ! "

Bartoš: "EURO a  SNÍH ! To je náš program !"

 

 

 

 

 

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Michal Vimmer | čtvrtek 15.7.2021 10:45 | karma článku: 14,92 | přečteno: 618x
  • Další články autora

Michal Vimmer

Pojďte, pane premiére

16.4.2024 v 10:51 | Karma: 32,32

Michal Vimmer

V čem je ten vtip

12.4.2024 v 8:47 | Karma: 22,34

Michal Vimmer

Toho si nevšímejte

11.4.2024 v 9:42 | Karma: 28,96

Michal Vimmer

Náš československý problém

8.4.2024 v 9:34 | Karma: 25,11

Michal Vimmer

A zase ten zlý medvěd Pu

19.3.2024 v 15:21 | Karma: 26,59