Generální úklid

Strašili vás uprchlíky, a nepřišli ! Straší vás válkou, a žádná nebude ! Zajistili jsme dostatek plynu ! Zvládli jsme Covid bez lokdaunů ! Není to paráda ? Na co naši hrdinové SPOLU s Generálem sáhnou, to se podaří. Není to pravda

Teď by měl být otazník, který se tam nevešel, ale není.

Není to zásluha našich SPOLUpachatelů.

Migranti z Afriky a Orientu tudy jenom projížději. ČR, pivo, Škoda, sklo, baťa, tatra je nezajímá. Táhnou do sociálních rájů na skutečný Západ a Sever. Německo, Švédsko, Francie, Belgie, Británie.Tak to vždycky bylo, je a bude. Zásluha našich vlád veškerá žádná.

Pokud o něco šlo, hrálo se o kvóty.

Boj se vede o to, že široká náruč Západu není nekonečně  nesmírná. Západ by chtěl, abychom byli "solidární" a učili se žít s našimi novými SPOLUbydlícími, kteří to mají tam dole na jihu těžké.

To se zatím nestalo.

Přišli uprchlíci z EUkrajiny. Muselo to být ?

Za Trumpa by se to nestalo. Ale za Trumpa se řešily jeho údajné avantýry, údajná ruská stopa, údajný rasismus, vinen COvidem - ZLO !!!

Nic než ZLO. Nic než ZLO se nenašlo. Ale když je ZLO nonstop X let v televizi, ve všech televizích, tak samozřejmě, ZLO žije, ZLO existuje.

Zásluhou "liberálních" médií a "demokratické" strany je ZLO realita.

Festival ZLA pod jménem COVID19 se rozpoutal po prohrané válce "umírněné opozice + USA" v Sýrii a NATO v Afgánistánu a zázrakem skončil s prvními ruskými raketami padajícími na EUkrajinu.

Celosvětová (čest výjimkám Bělorusko, Švédsko) Plandemie "Opatření", testování, lokdaunů, očkování, pronásledování a nenávisti k nevěřícím.

Naše vláda nebyla výjimkou. Většina národa poslušně skákala podle rozkazu.

Jakýpak CHAOS ? Jelo se podle plánu.

Tečka za CO19.

Že na Západě doteď hoří modré plamínky na sporácích a šlehají plameny v kotlech a pecích tepláren, kotelen, elektráren a fabrik všeho druhu, že z čerpacích pistolí ještě teče nafta a benzín, to není zásluhou naší vlády ani náhodou.

Kdyby Putin doopravdy chtěl, tak ...

"Normální je nelhat", tvrdila snad Unie Svobody (?), "Řešení místo strašení", slibovala kdysi ODS. Trvale udržitelných, úderných hesel je omezené množství, tak se recyklují jako "Naděje", "Změna", či "Naděje na změnu", nebo "To chce klid."

Takže si dáme "Řád a klid" a "Dva světy." (Jeden svět = festival filmů politické agitace neziskových organizací, Jeden svět nestačí = film s Jamesem Bondem.) Vojenský vysloužilec, který si stále nechá říkat "generál", tvrdí, že je "občanský kandidát ... férového, slušného, důstojného světa ... nabízí řešení a respekt k pravidlům ... Lží a lhaní bylo dost."

To tedy bylo, pane Generále.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Michal Vimmer | pátek 27.1.2023 8:47 | karma článku: 32,26 | přečteno: 1078x
  • Další články autora

Michal Vimmer

Pojďte, pane premiére

16.4.2024 v 10:51 | Karma: 32,32

Michal Vimmer

V čem je ten vtip

12.4.2024 v 8:47 | Karma: 22,34

Michal Vimmer

Toho si nevšímejte

11.4.2024 v 9:42 | Karma: 28,96

Michal Vimmer

Náš československý problém

8.4.2024 v 9:34 | Karma: 25,11

Michal Vimmer

A zase ten zlý medvěd Pu

19.3.2024 v 15:21 | Karma: 26,59