Foto

Je pro mě zcela nepochopitelné, jak může někdo z vrcholným politiků (ale ne jen oni) preferovat vlastní zájmy na úkor své vlasti a pod trapnými rádoby vlasteneckými proklamacemi se vlastně chovat vlastizrádně.

VB
IS

Přehledný výčet všehoschopnosti ANO za účelem vítězství nejlépe v každých nastávajících volbách. Politiky ANO neomlouvá, že pouze plní rozkazy svého šéfa alias nemajitele.

DR

Já bych to trochu otočil. K čemu vlastně jsou podobné cáry papíru? Pardon, vlastně usnesení? Aby si poslanci udělali fajfku a prokázali neutuchající poslaneckou činnost?

VB

Bylo to nanejvýš potřebné. Ukázalo se kdo je kdo, i když hlasovat pro by odporovalo všem zbabělým řečem Babiše a Alenky, co předtím vedli.

Teď jenom jestli se snaha ANO podrobit Česko Rusku podaří zobchodovat u voličů.

PN

P87e87t36r 28N71e58d96v38ě25d

10. 4. 2024 19:09

Hezká manipulace. Proč vlastně možnost "zdržel se " poslanci mají, když dle Vás, pane Baráku jsou tímto úkonem vlastně proti?

VB

V zásadních věcech jako je bezpečnost státu můžete být státotvorná opozice (jde vám o zachování státu) nebo protisystémová opozice. No a to je ANO.

Kromě toho, anonysti nemohli pro hlasovat. Odporovalo by to všem zbabělým řečem Babiše a Alenky, co předtím vedli a přišli by o dezolátské hlasy.

  • Počet článků 292
  • Celková karma 22,59
  • Průměrná čtenost 2219x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik