IS

Přehledný výčet všehoschopnosti ANO za účelem vítězství nejlépe v každých nastávajících volbách. Politiky ANO neomlouvá, že pouze plní rozkazy svého šéfa alias nemajitele.

Foto

Je pro mě zcela nepochopitelné, jak může někdo z vrcholným politiků (ale ne jen oni) preferovat vlastní zájmy na úkor své vlasti a pod trapnými rádoby vlasteneckými proklamacemi se vlastně chovat vlastizrádně.

VB
DR

Já bych to trochu otočil. K čemu vlastně jsou podobné cáry papíru? Pardon, vlastně usnesení? Aby si poslanci udělali fajfku a prokázali neutuchající poslaneckou činnost?

VB

Bylo to nanejvýš potřebné. Ukázalo se kdo je kdo, i když hlasovat pro by odporovalo všem zbabělým řečem Babiše a Alenky, co předtím vedli.

Teď jenom jestli se snaha ANO podrobit Česko Rusku podaří zobchodovat u voličů.

PN

P94e69t30r 84N66e44d49v52ě68d

10. 4. 2024 19:09

Hezká manipulace. Proč vlastně možnost "zdržel se " poslanci mají, když dle Vás, pane Baráku jsou tímto úkonem vlastně proti?

VB

V zásadních věcech jako je bezpečnost státu můžete být státotvorná opozice (jde vám o zachování státu) nebo protisystémová opozice. No a to je ANO.

Kromě toho, anonysti nemohli pro hlasovat. Odporovalo by to všem zbabělým řečem Babiše a Alenky, co předtím vedli a přišli by o dezolátské hlasy.