IL

I46v58a36n28a 53L26a55n94c47e

29. 4. 2024 13:50

Rozpoutala se snad za prezidenta Trumpa nějaká válka? Za to za současného prezidenta to jede jak na voze. A ty pomoci? Tak, aby nám co nejvíce peněz, které vytřískáme z peněz danˇových poplatníků, uvízlo v našich kapsách. Tak tomu vy tleskáte? Já raději vidím prezidenta, za kterého vlády se lidem dařilo lépe a k žádné válce nedošlo, protože všichni věděli, že by vlastní armádu ovládal daleko lépe, než to předváděl Biden z Afganistánu.

VB

Neexistuje žádný spor o volbu mezi válkou a mírem, ale existuje je jeden skutečně zaručený způsob, jak můžete dosáhnout míru...můžete ho dosáhnout hned v příští vteřině...vzdát se“.

Zdroj: https://blog.idnes.cz/vilembarak/vzyvanim-miru-se-privolava-valka.Bg24040666

Potom budou okamžité náklady nulové. Co to bude znamenat do budoucna je věc jiná, toto někteří nedomýšlí.

JL

Vase psani o Trumpovi je az smesne, pane Viléme Baráku. Pisete o cloveku ktereho vubec neznate. Dokonce neznate cele Spojene staty. Vy znate jen ty vykriky idiotu ktere tisk ci televize ukazuji. Dale radeji nic nepisi, aby me nedala administrativa deniku na pranyr.

Donalda Trumpa i ja nemusim. Proc? To neni dulezite. Velmi dulezite jsou urcite body, ktere je nutno si uvedomit kdyz uz pricinu nezname.

Trump nechce valku. Stoji moc penez a nic nevyresi. Vsak dokaze svetu rici svoji akci, jak se vsichni valecnici maji chovat. Vyhlazeni ISIS "stat" bez umrti jedineho americkeho vojaka, ukazka nekolikrat co se bude dit kdyz nekdo se opovazi pouzit chemii proti civilistum, a v posledni rade ukaze tem vrchnim idiotum, aby si s nim nezahravali. I Putin po schuzce v Helsinkach, byl klidnejsi ve svych vybojich a take ve sve retorice. Trump ty zbrane mel a dale je budoval, aby byl vzdy pripraven s lepsi technikou.

Pro ty vudce Evropy mel jen par slov. Bud budete plnit slib pri podpisu byt clenem NATO, nebo tu organizaci opustime a nechame na vas, co s ni udelate. Afganistan domloval pro odchod a co se musi dit bez pritomnosti americanu. Bylo to na konci jeho prezidenstvi a kazdy vime ten konec, co se v Afganistanu odehral. Novy prezident ujednany odchod nedodrzel a nemel zajem pokracovat co Trump mu predal.

Osobne doufam pro zvoleni Trumpa znovu prezidentem. Jako organizator hospodarstvi je lepsi nez nynejsi. I obycejni demokrate to vi. Zalezi na cele te plejade soudu, ktere demokrate navalili na nej.

Uvidime v prvni utery mesice listopadu. Doufejme v dobry vysledek.

MB

Souhlasit se dá pouze s tou poslední větou. Zbytek pouze vypovídá o tom, že MAGA boys se nijak neliší od Svědků Babišových.

JN

J95o11s54e86f 97N82i86k37l

29. 4. 2024 19:09

USA v posledních dvaceti letech totálně selhaly. Nedokázaly vůbec predikovat vývoj ukrajinského dobrodružství, které rozvířily. Rovněž přecenily protiruské sankce, které poškodily ekonomiku EU více než tu ruskou, ale i to mohlo být jedním z cílů USA...

  • Počet článků 292
  • Celková karma 22,59
  • Průměrná čtenost 2219x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik