Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Zaprisahly katolik se chova jak prostopasny sultan.

Milanska prokuratura zaslala 18.01. 2011 italskemu parlmentu dokument, kde obvinuje premiera Silvia Berlusconiho ze zneuzivani pravomoci a vykonavani prostituce s nezletilymi. Z podporovani prostituce nezletilych divek je obvinen i reditel TV kanalu Rete 4 Emilio Fede, televizni agent Lele Mora, kteri premierovi divky shaneli a membro PDL Nicole Minetti, ktera se o Berlusconiho prostitutky starala.                       

Papez dekuje Berlusconimu, ze chrani kat. symboly ve statnich verjnych prostorech.UAAR

Po uverejneni odposlechu mobilnich telefonu Berlusconiho prostitutek a kamaradu, vysly na jevo desive veci. Zaprisahly katolik Berlusconi, ochrance katolickych symbolu povesenych ve tridach statnich skol, velky kamarad pana Ratzingera, se chova jak prostopasny sultan. Devy mluvily o orgiich v rezidenci Arcore u Milana. Dely se tam prasarny, o kterych nemate ani poneti. Kdyz nektera nechtela delat vse, co se po ni zadalo, bylo ji receno ,,bud budes delat to co ti rikam, nebo tahni.'' Vecirky v rezidenci v Arcore byly frekventovany kur.... te nejnizsi kategorie, to nejsmrdutejsi mravni bahno. Kdyz jim premier dobre zaplatil, nazyvaly ho papi, kdyz jim dal jen 1000 eur, nazyvaly ho starej, odpornej, svrastelej dedek. Jedna z nich nad tim krouti hlavou a v rozhovoru se svou kamaradkou vypovida ,,vcera v Arcore byl zas peknej bordel. Ja to nechapu, on je tak mocny a bohaty, muze si koupit tu nejkrasnejsi zenu na svete a dustojne si s ni uzivat, zatimco se snizuje k takovymto nechutnym vecem.''

Papez Benedikt XVI, ktery vecne a neopravnene strka nos do veci italskeho statu, se zpocatku k chovani jeho zbloudile ovecky nevyjadroval. Az po natlaku moralistu a nekatoliku vynesl dvojsmyslny projev, ve kterem na Berlusconiho primo nepoukazal. Ten pak vse, co rekl papez, obratil. Prohlasil, ze projev papeze byl adresovan milanske prokurature, ktera ho nespravedlive obvinuje z toho co neudelal a neopravnene se hrabe v jeho soukromi. Italsti kardinalove a biskupove se na rozdil od hlavy katolicke cirkve vyjadrili konkretneji pri kritice premierova chovani. Italsti moraliste jsou chovanim papeze zklamani a italsti nekatolici pohorseni. Satirik a kreslir vinet Vauro Senesi nakreslil vtip, ve ktrem pan Ratzinger rika ,,kdyz se mu tolik libi nezletile, muze se dat na kneze.''  

Berlusconi se zprvu choval jak Osama bin Laden, neukazoval se na verejnosti, jen posilal do TV novin sve videozaznamy, kde vyhrozoval, ze milanskou prokuraturu tvrde potresta. Telefonicky vstupoval do programu, ktere se zabyvaly aferou ,,Rubygate,,. Nekteri moderatori ho ignorovali a nenechali ho mluvit a to ho muselo moc stvat. Naposledy telefonicky vstoupil do programu L'infedele (neverici), ktery byl vysilan v soukrome televizi La 7 a moderovan Gadem Lernerem zidovskeho puvodu. Zvysenym tonem hlasu urazel moderatora a nektere ucastniky programu, Lerner ho nazval hulvatem, moc nechybelo k tomu, aby fasisticky zamereny Berlusconi nazval Lernera smrdutym zidem, nakonec se, ale ovladl a zavesil.

Vcera se premier konecne obevil na verejnosti, nechal se videt, jak diskutuje se skupinou skolacek. Dnes prokuratura v Milane uverejnila, ze v listopadu 2009 frekventovala Berlusconiho vecirky dalsi nezletila divka Brazilka Iris Bernardi. V Italii protituce neni zakazana, je ale nezakonne vykonavat prostituci s nezletilymi.

Berlusconi se jiste vyvlece z provozovani prostituce s nezletilymi divkami. Na konta jeho prostitutek pribyly statisice eur. Ty pak prohlasily, ze v rezidenci v Arcore nedochazelo k sexualnim hram, byly to jen decentni, spolecenske vecirky. Jejich telefonni hovory s kamaradkami byla pry jen fantazie. Sama Karima (Ruby) se chlubila, ze za jeji mlceni ji pry zaplati 5 mlionu eur. Tezko se, ale vyvlece ze zneuziti pravomoci. Vloni v kvetnu byla nezletila Karima zatcena za kradez 3000 eur. Premier celkem dvanactkrat volal na policejni stanici, aby ji predali Nicole Minetti. Ta ji pak mela predat do ustavu. Minetti ji vsak nechala na ulici pred policejni stanici a odjela ve svem aute, Karima  pak odesla po svych. Nicole Minetti je zubni laborantka a byvala tanecnice v programu Colorado Cafe', Berlusconi ji dosadil do rady regionu Lombardie.

Premierova byvala zena Veronica Lario  jiz v roce 2007 napsala do deniku La Repubblica, ze jeji manzel ma pomery s nezletilymi. Zadala jeho pratele, aby ho nevyuzivali a chovali se k nemu jak k nemocnemu cloveku. Veronica tolerovala svemu muzi skandaly s mladymi zenami. Kdyz vsak zacal byt na devcata, tak to nevydrzela a vloni pozadala o rovod. Jako duvod udala, ze je nemocny.

Myslim, ze narcisistu Berlusconiho nejvic vzaly ty zverejnene telefonni odposlechy. Vyplyva z nich, ze nejen prostitutky, ale i jeho dva kamaradi jsou s nim jen kvuli tomu, aby z nej tahali penize. Vubec mu ty jeho miliardy nezavidim. 

 

Dva kamaradi Berlusconiho. Na prvni fotce zleva je Emilio Fede a na druhe Lele Mora, kteri jsou vysetrovani milanskou prokuraturou pro favorizovani prostituce nezletilych divek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na treti fotce je Nikole Minetti z Berlusconiho strany PDL, vysetrovana pro zneuziti pravomoci a favorizovani prostituce nezletilych v kauze Rubygate.

 Dole je satira - svaty Silvio z Arcore, ktery osvobodil Italii od spravedlnosti, rovnosti a svobody.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Jitka Vidláková | čtvrtek 27.1.2011 23:46 | karma článku: 7,91 | přečteno: 1084x
  • Další články autora

Jitka Vidláková

Týraná zvířata a nelidskost úřadů - pokračování předešlého článku.

Hrůzostrašný příběh o dlouhodobém a krutém trýznění zvířat, kterým stát nezabezpečil žádnou ochranu. Kdybych se do toho nevložila, tak by majitel týral ubohá zvířata dodnes. Zde totálně selhala radnice, KVS, SVS a policie.

2.4.2023 v 11:06 | Karma: 17,86 | Přečteno: 327x | Diskuse| Společnost

Jitka Vidláková

Týrání zvířat a nelidskost úřadů.

Tento smutný příběh je důkazem toho, že v České republice nemají hospodářská zvířata patřičnou ochranu a pokud se dostanou do rukou špatného a nebo nemocného člověka, tak mají smůlu.

31.3.2023 v 15:18 | Karma: 17,33 | Přečteno: 351x | Diskuse| Společnost

Jitka Vidláková

Jak je ta naše demokracie křehká.

Skončí nájemník městského bytu na ulici, protože nalepil na okno ruskou vlajku ? Bude z invalidního občana bezdomovec, protože má jinou ideologii než rada města ? Vlajku odstranil a věří, že radní své rozhodnutí přehodnotí.

11.3.2023 v 9:38 | Karma: 14,91 | Přečteno: 231x | Diskuse| Společnost

Jitka Vidláková

Politická situace v Itálii.

Berlusconi se snaží oslabit premiérku Meloni. Tragédie u italského přímořského letoviska Steccato di Cutro, která si vyžádala 67 obětí.

6.3.2023 v 0:05 | Karma: 16,96 | Přečteno: 348x | Diskuse| Politika

Jitka Vidláková

Hruzostrasna smrt pana Sebastiana.

Panove, kteri jste si v mladi moc neuzili, nezkousejte to dohnat na podzim zivota. Mohli byste dopadnout jako ubohy pan Sebastiano Bellofiore z italskeho Francofonte.

29.1.2011 v 23:46 | Karma: 6,64 | Přečteno: 891x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

O menopauze musíme mluvit, burácela herečka Halle Berry před Kapitolem

2. května 2024  21:41

Slavná herečka Halle Berry se zapojila do americké politiky, když podpořila senátorky snažící se o...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  20:58

Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

Proč mají Japonsko a Indie problémy? Protože jsou xenofobní, kázal Biden

2. května 2024  20:57

Americký prezident Joe Biden označil Japonsko a Indii za „xenofobní“ státy, které nevítají...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Jsem milovník přírody a zvířat. Ráda cestuji.

Seznam rubrik