Muži jsou za Marsu a ženy? Aneb listopadové klání

V září jsem vám určila počet kilometrů, v říjnu jste si vy zvolili parťáka a počet společně odběhnutých kilometrů. A v listopadu si to mezi sebou rozdáme! Natvrdo a všichni!!!

Říjnová výzva neměla být ani tak o tom, abyste si jednotlivě určili počet kilometrů, sečestli s druhým běžcem a odběhali si svoje. Bylo to spíš o tom, zvolit si společný cíl a udělat všechno pro to, abyste ho společně uběhli a i za cenu toho, že jeden odběhá kilometrů podstatně víc. Prostě podpořit se týmově. Sice jste to vzali trochu jinak, ale vaše vzájemná podpora byla i tak naprosto jedinečná a za týmy, které jste dali dohromady bych dala ruku do ohně. Ale stále to byla sranda.

Ale co budete dělat ve chvíli, kdy proti sobě budou stát dvě družstva? Kdy váš každý kilometr se bude počítat, protože i díky němu se může vaše družstvo posunout dopředu? Co budete dělat, když váš tým bude prohrávat, že se bude zdát už nemožné druhé družstvo dohnat? Vzdáte to, nebo se kousnete a uděláte všechno pro to, aby se váš tým dostal dopředu? Bude pro vás důležité podržet tým nebo se na to vykašlete, když uvidíte, že ostatní neběhají tolik jako vy? Tak o tomhle se přesvědčíme v listopadu. Listopadová výzva nese podtext "Týmový duch"!

Utvoříme dvě družstva. Na jedné straně křehké ženy a na druhé bojechtivé muže. Nicméně jak je historicky dokázáno, i ženy dokáží být zarputilé a odevzdat pro vítězství všechno.

Jak to tedy bude probíhat tentokrát? Jako každý měsíc se zaregistrujte a zapisujte své kilometry do výsledkové tabulky. V tabulce ale budete mít tentokrát dvě záložky. V jedné tabulce máme celkové skóre, kde uvidíte, o kolik kilometrů jednotlivé  týmy již nasbíraly a ve druhé budete moct sledovat vlastní snažení a samozřejmě i naběhané kilometry ostatních!!! (Pozn. Nezapomeňte po vaší registraci zadat první kilometry, i kdyby to měla být nula. Pokud tak totiž neučiníte, v tabulce se neobjevíte!)

Takže, jdete se mnou do toho i po třetí?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Veronika Šimáčková | pátek 31.10.2014 16:43 | karma článku: 6,33 | přečteno: 311x