Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Veroplky 7

Shlédla jsem na Netflixu první řadu seriálu, reality show, nevím, "Jsem Georgina". Jedná se o přítelkyni Cristiana Ronalda, kdo by nevěděl. Já toho taky moc nevěděla, tak jsem to ze zvědavosti pustila.

Běžně sleduju samé thrillery, detektivky, psychologické thrillery, akčňáky apod. Romantický komedie už jsem vzdala. Když to člověk porovná s realitou, tak by si šel k doktorovi pro balení neurolu. Pro dva. Po 50 odstínech šedi pro tři. 

Tak jsem pustila tady Georginu. Mamma mia. Holka prodávala kabelky u Gucciho, kořen šel okolo a začala láska. Dneska se postavím na roh u Pepca, jestli si mě taky někdo všimne. Chci taky dokument na Netflixu. Prý jí půl roku trvalo, než se vyznala v jeho domě, jak je obrovský. Co? Za půl roku poznám dobře i New York, když tam budu žít. 

Každou chvíli se tam opakovalo, jak je skromná, milující, obyčejná a nejlepší matka na světě. Trochu mi to připomnělo naši Agátu. Její přátelé ji obdivovali v každém vstupu. Georgina je brala neustále na výlety a dávala jim dárky. Na výlety do Monaka na F1, do Itálie, Španělska, Mallorcu a dárky jim dávala v podobě diamantů. Kdo by se nekamarádil. Když budou všichni vědět, že můj přítel je Ronaldo a budu utrácet jeho miliardy, každá bude moje BFF a budeme jak sestry. Jsem hrozná, ale takhle to na mě působí. 

,,Jsme jako každá obyčejná rodina, ráno spolu snídáme, hrajeme si s dětmi, vzděláváme je..." Týpek není pořád doma, v tom by to mohlo být jako obyčejná rodina , s dětma neupeče ani dort, ale jsou k cukrářce, ať každému nachystá věci na dort a oni si to můžou smíchat a oslavu narozenin nejstaršího pojali stroze - nechali si pro sebe otevřít zábavní park. To máte snad někdo jinak? Taky chodíme s holkama do parku na piknik, když má některá narozky a koupíme jí bižu. 

Hezké bylo ocenění pro práci v charitě a jak se věnuje dětem, kteří nemají rodiny. To mi přišlo hezké, jen kdyby prioritou nebylo focení a točení pro Netflix a jeho peníze. Škoda, že to nedělala i před tím jako prodavačka, když se narodila už s tím, aby pomáhala druhým. Kdo z nás by se nevěnoval ledasčemu s takovými penězi na účtu. 

Ráda míchá obyčejnou konfekci s diamanty a snaží se šetřit, kde se dá. Dokonce taky sází v loterii a kupuje losy, protože věří, že jednou vyhraje. Já taky doufám, no. Mezitím, co já jdu pro šaty do H a M, ona letí do Paříže k návrhářovi. Není ale sobecká, nakoupí všem kámošům, klukovi i dětem taky hadříky a nějaký cetky, aby měli radost. Ona si na sebe prý moc nekupuje, raději obdaruje ostatní. Teď na mě ale vyskočil článek na netu, že u nich probíhá aktuálně krize, že Ronaldino vidí, jak je povrchní a sebestředná a denně utrácí strašně peněz. Jo, kluku, to by ti řekli všichni, kdo koukají na Netflix. 

Taky psali, že kamarádi ji nemají rádi, protože si od nich bere bez dovolení věci, jako i nový boty, protože se jí prostě líbí, tak má pocit, že co chce, má dostat, i když je to někoho jiného. Divím se stejně jako ona, že si ji pořád nechce vzít a čeká na prstýnek. Nevím teda, kam by se jí vešel, ale ona to už vymyslí. 

Mají krásný prostírání a příbor od Diora a všechno do bíla. Což mi dává smysl k tomu, co říkala, že od doby, co je matka, tak všechnu domácnost a vybavení přizpůsobuje dětem. To moje holky ještě netuší, že dneska ze skříně vytáhnu super zlatý misky od Versace. Snad se jim v tom ta kapsička a granulky budou blýskat jak diamantíky. 

Nezávidím ji to ani trochu, možná trochu, na splacení hypotéky, ale jinak ne. Kdyby tam nebylo milion kontrastů a jak se jí snaží ukázat jako nejdokonalejší holku na světě, která přišla s ničím a podle toho, co aktuálně čtu, možná jednou i s ničím odejde. I když oni mají už to dítě, tak to pár milionů je jistých. 

Nechci být hnusná, ale tohle je trochu mimo realitu. Nějak až moc mi to připomíná slavnou Meghan, která nechtěla žít v Británii v luxusu a aby ji každý fotil a tak raději pije čaj s Oprah a natáčí super dokument o tom, jaký je největší chudák světa. 

Podle mě tohle už nejsou lidi, ale nějací mimozemšťani, co vůbec nevědí, co je život. 

Já jdu dělat kuřízek k obědu a budu mega happy.

Ciao!

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Veronika Jirásková | sobota 29.4.2023 12:49 | karma článku: 18,31 | přečteno: 324x
  • Další články autora

Veronika Jirásková

Veroplky 28

Koleno letící horským vzduchem za zvuku Ti Amo nebo ukrajinský masér připravující moje tělo na frontu. To jsou největší zážitky poslední doby.

21.2.2024 v 17:45 | Karma: 18,54 | Přečteno: 401x | Diskuse| Osobní

Veronika Jirásková

Veroplky 27

Adventní čas, krásný čas. Hlavně když máte kočky. Pardon. Kočku a tygra. Vánoční stromek a světýlka... K zemi letělo všechno. Jen tygr vzhůru.

18.12.2023 v 19:36 | Karma: 17,76 | Přečteno: 320x | Diskuse| Osobní

Veronika Jirásková

Veroplky 26

Listopad. Skamarádila jsem se s Robertem Bryndzou, pokecala s prezidentem Klausem, pobesedovala s Vladimírem Dzurem, měla rozhovor v rádiu, oslavila narozky a prošla se po červeném koberci.

10.12.2023 v 18:07 | Karma: 15,89 | Přečteno: 306x | Diskuse| Osobní

Veronika Jirásková

Veroplky 25

Všichni se bojí pátka třináctého. Toho se nebojím. Můj život je jeden velký pátek třináctého. Kdo mě zná mnoho let, ví, že jsem magnet na trapasy a dramatické situace. Posledním takovým byl jeden říjnový pátek ...

2.11.2023 v 21:28 | Karma: 23,80 | Přečteno: 376x | Diskuse| Osobní

Veronika Jirásková

Veroplky 24

Kočka na veterině. Zdánlivě běžná věc, ale ne s moji kočkou a ne se mnou. A s naším veterinářem...Další z nevšedně všedních dní.

23.10.2023 v 21:18 | Karma: 24,36 | Přečteno: 458x | Diskuse| Osobní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Kácíš? Pak sázej či plať. Novela zákona zpřísní podmínky kácení stromů

8. května 2024

Premium Pokuta až milion pro jednotlivce, až dvacet milionů pro firmu. Tedy desetkrát víc než nyní. Takové...

Padlého rudoarmějce oplakali u Rudolfina. Jenže ho zabili sami Sověti

8. května 2024

Seriál Je to snad nejslavnější fotografie z květnového osvobození Prahy a dlouho se věřilo, že Georgij...

Princezna z Kremlu. Touha po diamantech se stala Brežněvově dceři osudnou

8. května 2024

Premium Letos uplynulo 95 let od narození Galiny Leonidovny, dcery sovětského generálního tajemníka Leonida...

U Strakonic se srazilo šest aut. Silnici na Písek zavřeli, zasahoval i vrtulník

7. května 2024  17:49,  aktualizováno  23:02

Na silnici I/4 u Strakonic se stala hromadná nehoda. Podle informací hasičů se srazilo šest aut,...

Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?
Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?

Syndrom náhlého úmrtí kojence (SIDS – sudden infant death syndrome) je doslova noční můrou všech rodičů. V současné době lze tomuto zbytečnému...

  • Počet článků 28
  • Celková karma 18,54
  • Průměrná čtenost 404x
Jsem Veronika, ráda píšu vtipné příběhy, občas s lehkou dávkou ironie a špetkou sarkasmu, nebojím se černého humoru, ale důležité je umět se zasmát sám sobě. A když mé historky baví lidi okolo mě, snad budou i vás :-). 
Instagram: @beyourselfwithveronika.

 

Seznam rubrik