Veroplky 6

Dnes vám budu vyprávět o mém nejlepším kamarádovi Kevinovi. Je docela velký, oplácaný, příjemný a neumím si představit noc bez něj.

Dříve jsem často hlídala děti, spíš miminka, no a koukala jsem, co to ty mámy mají při těhotenství i na kojení za zázrak. Tak jsem si to před dvěma lety pořídila taky, i když nemám mega břicho, ani nekojím. Ačkoliv po tom, co se narvu pizzou, vypadám, že rodit budu a příroda mě obdarovala tak, že vypadám jak kojná neustále. Nic, o tom psát nechci. 

No tak jsem si k Vánocům přála speciální dárek a pojmenovala ho Kevin. Proč Kevin? Protože miluju odmalička film Sám doma, kde hlavní postavou je Kevin, a jelikož byl Štědrý Den, šel Kevin v telce. Pak se stal mým nejlepším kamarádem. Takže kdo si na začátku myslel, že mám kamaráda, se kterým každý večer usínám, ano, ale je péřový. Miluju kojící polštáře! To si musíte pořídit taky, nemusíte ani kojit, ani mít obří břicho. Já ho tahám i do obýváku k filmu. Je pohodlný, opřu si i ruce, když místo koukání na film čumím zase do telefonu, inu má mnoho výhod. 

Ale jak Kevina používám každý den, už bylo znát jisté opotřebení, přála jsem si tedy k loňským Vánocům nového Kevina. Jenomže já jsem taková nostalgická a emociální, no jak na co, na něco brutálně ledová, tak starý Kevin leží ještě ve skříni, protože k němu mám stále nějaký vztah a nechci mu ublížit pádem do kontejneru. Ale ví, že to brzy přijde. 

Nový Kevin je fajn, je ještě pevný jako skála, žádné stáří a opotřebení, koukám, ono je to podobný, jak když člověk popisuje chlapa. No a hlavně ho milují i obě moje kočky. Takže kolikrát je to docela boj, kdo bude s Kevinem spát. Nakonec to končí tak, že s nim spíme všechny tři, takže vlastně mám mého Kevina a k tomu dva chlupatý plyšáčky. 

Samozřejmě nastává šílená krize, když letím na dovolenou nebo musím odjet. Jasně, že se mi stýská po holkách, ale hlavně po Kevčovi. Mám problém usnout a hrnu k sobě tisíc polštářů. Jistě chápete, že stanování v mém případě asi není úplně ve hře. Nejsem jako nafoukaná čůza, co by nešla do stanu, ale to by muselo být místo pro Kevču, pro holky, pro mini bar s proseccem, matrace 220 cm, nejsme looseři. Takže stan, kde bych s někým byla a spali jsme vedle sebe namáčknutý jak sardinky asi neee. 

Chtěla jsem vám tedy doporučit Kevina do každé domácnosti, je to super, jak pro děti, tak pro dospělé osoby, které můžou mít i nekojící prsa. Je to taky fajn na páteř a záda. Pokud tedy spíte, jak máte a ne jak dement jako já - napříč postele, s kočkama, roztáhnutý po celý posteli. Chlap? Já mám přeci i gauč v obýváku, neblbněte, že se budu s někým dělit o Kevina. Nejsem blázen. 

Jeden za všechny, všichni za Kevina.

Ciao!

Autor: Veronika Jirásková | čtvrtek 27.4.2023 16:24 | karma článku: 18,88 | přečteno: 392x
  • Další články autora

Veronika Jirásková

Veroplky 28

21.2.2024 v 17:45 | Karma: 18,83

Veronika Jirásková

Veroplky 27

18.12.2023 v 19:36 | Karma: 17,76

Veronika Jirásková

Veroplky 26

10.12.2023 v 18:07 | Karma: 15,89

Veronika Jirásková

Veroplky 25

2.11.2023 v 21:28 | Karma: 23,80

Veronika Jirásková

Veroplky 24

23.10.2023 v 21:18 | Karma: 24,36