A když nemáš koho urazit, strč tam učitelku

Někteří autoři nemají rádi učitelky. Ať už jim říkají Veronika nebo Lojzička, vždycky v jejich úžasných parodických textech vyleze z učitelky nána hloupá. Možná mají z dětství a mládí zažitou nějakou frustraci, kdo ví. 

Ty obrazy učitelek jsou vskutku ďábelské. Učitelky létají na koštěti na lascivní sabaty, svíjejí se v křečích orgasmu za tónů písní Jarka Nohavici, ze strachu před jadernou válkou páchají genocidu a trestají nebohé nahaté blogery přivázané ke stožárům vysokého napětí padesáti ranami karabáčem.

Někdy jsou zase naopak hloupé až běda, papouškují nesmyslné fráze, které se objevily někde na internetu, mluví jako paní uklízečka ze Svěrákova filmu a člověk by jim dal korunu, aby ty nebohé děti přestaly trápit.

Někdy ty učitelky i filosofují o Bohu, mluví s politiky či kardinály a chovají se jako náboženské fanatičky vystřižené z Kingovy Carrie. Tyhle učitelky mají někteří diskutéři nejraději, zvláště ti, kteří v životě nebyli v kostele o fenoménu křesťanství se dozvídají z inspirativních evangelií jednoho místního proroka.

V poslední době se učitelky často projevují jako "dezolátky", citující "dezinformační weby" a oblíbené "proruské narativy". Ty teď obzvlášť bodují. Celkově totiž tyto obrazy pomýlených učitelek vytvářejí širokou propagandistickou základnu, na které se dají stavět další politicky správně laděné texty. 

V jednom z posledních opusů jednoho proroka dokonce učitelka veřejně a před studenty používá hrubě vulgární nadávky a urážky namířené na vládu a další státní činitele. A část učedníků snad dokonce věří, že jsou to autentická slova autentické učitelky (oni ti učedníci nejsou nejostřejší tužky v penále). Tak je šikovný prorok zběhlý v PR, propagandě a šíření zaručeně pravdivých parodií.

Ta skvostná kompilace novinové glosy jedné učitelky a citátů z "dezinformačních webů" i vystoupení politických stand up komiků by neměla zapadnout, protože je parodickou ozdobou zdejšího blogu.

Mnozí už jste ji viděli.

Je to v tuto chvíli "prorokův" čtvrtý článek od konce. První "dezolátský".  

Krásnou první adventní neděli všem lidem dobré vůle.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Veronika Valíková Šubová | sobota 2.12.2023 22:57 | karma článku: 29,87 | přečteno: 1185x