V krizi sbírejte psí hovínka

A máme tu další řešení, jak přestát ekonomickou krizi s úsměvem na rtech. Sbírejme psí hovínka! To tu ještě nebylo. Nové sekundární využití bioodpadu v praxi!

To, že majitelé psů často hovínka z chodníků nesbírají jsme se mohli mnozí přesvědčit na vlastní podrážky. Žádnej exkluzívní zážitek to nejni a zábava už vůbec ne. Kor když, jako já, nosíte od podzimu do jara trekovy boty se strukturovanou podrážkou - o skoro hodinovou zábavu máte v případě vyšlápnutí postaráno.

O opravdových extrementech ale psát nebudu, takových textů už byly napsaný mraky.

Mám pro vás něco mnohem zábavnějšího. Kam se hrabou labutě na Matějský pouti a záznamy ze soudních výslechů Vítka Bárty!

Pokud se doma náhodou nudíte a člobrdo už vás nerajcuje, kupte pro vaši rodinu hru "Psí hovínko".

Přísahám, že jsem fakt nic nehulil, ani nepolykal. Taková hra opravdu existuje a kadícího pejska si můžete pořídit za pár kaček.

Pak už jen stačí co plastového psíka nacpat pastelínu, jakousi pumpičkou na vodítku hmotu cpát od úst směrem k psí řiti, s patřičným předstihem pod dírku přisunout lopatičku (součást herního setu) a nechat psí hovínko vypadnout právě na ni. Získáte tak bod a můžete hrát s mámou a dětma dál.

Zbláznil jsem se já, nebo ten, kdo podobnou věc vyrábí a distribuuje?

Autora nápadu nechávám být, protože jsme leckdy při mejdanech a příjmech všech zakázaných i nezakázaných látek vymejšleli různý bejkoviny, ale i při stavu v rauši jsme si uvědomovali, že realizace úplně všeho není ... etická....řekněme.

Zatím tuto hru nevlastním. Počkám si na její další technologický vývoj, kdy v herním setu budou dodávány malé kapsle s charakteristickým pachem ho.... . Tato kapsle se umístí do určené části umělého pejska a aktivací posouvání hovínka pomocí pumpičky na vodítku bude kapsle napíchnuta na malý hrot a proražením se místností začne rozprostírat vůně exktrementu. Teprve pak dostane hra grády.

Chápu, že tato taškařice je teprve v prvním vývojovém stádiu. \Já si počkám na další level.

A všem, u kterých se tahle "hra" objeví pod vánočním stromkem, přeju boží požehnání!

Autor: Marek Valiček | čtvrtek 29.11.2012 9:41 | karma článku: 20,88 | přečteno: 1736x
  • Další články autora

Marek Valiček

... kam se hrabe Nurájev

15.2.2024 v 12:07 | Karma: 28,86

Marek Valiček

Tragédija

29.1.2024 v 10:56 | Karma: 31,60