Pana Babiše naštvali pávi...

Motýle dobrý. Ale pávi? Fuj! Alenka se poučí a příště se nechá fotografovat s lejstry v poslanecké lavici a všechno bude v poriadku. Viete?

Tak jsme se s rozhovoru v MFDnes, u kterého možná pan Babiš ani nebyl, dozvěděli, jak jako šéf Hnutí Ano vyřešil Schillerové kolaps s její sebeprezentací.

"Žena s pávem" se prý poučí a dále bude pracovat s plným nasazením.

Zajímavé je, že si fotografií tu na kole, tu s květem magnolie, tu se zabalenými vánočními dárky atd. atd, nevšiml dříve a že Alenku pokáral až tehdy, když se daňoví poplatníci k takovému vyhazování peněz ohradili.

Zachoval by se stejně, kdyby některý z manažerů jeho společností vyhodil firemní dva miliony oknem? "Sorry jako, Milane, tos mě teda naštval, ale nebudeme se v tom patlat. Teď zase pracuj jako obchodní zástupce a věnuj se své specializaci, ano?"

Takže, jestli to správně chápu: Babiš jednání jeho bývalé ministryně financí!!!! omluvil tim, že to bylo špatné. Ale co s těmi vyhozenými dvěma miliony...?

Nic.

O tom, co se píše dále v "rozhovoru" s panem poslancem, se jistě dočtete sami - pokud se tak již nestalo.

Možná Babišova kandidatura na prezidenta je před námi a to i protože - cituji: "A proč ne? Nebo si myslíte, že jsme republice při oficiálních návštěvách dělali s mojí paní ostudu?"

Pokud někdo opře kandidaturu na prezidenta země o to, že nedělal s manželkou v cizině ostudu, ale "doma" měl přitom - slušně řečeno - maglajz, měli by zbystřit i ti, kteří snad plánují to iluzionistovi při prezidentské volbě hodit.

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marek Valiček | čtvrtek 3.2.2022 9:09 | karma článku: 31,96 | přečteno: 993x
  • Další články autora

Marek Valiček

... kam se hrabe Nurájev

15.2.2024 v 12:07 | Karma: 28,86

Marek Valiček

Tragédija

29.1.2024 v 10:56 | Karma: 31,60