Naštěstí žijeme v míru

"Když tak sem tam na obrazovce vidím vrchního velitele ozbrojených sil České republiky, jsem fakt ráda, že žijeme v míru.", prohlásila máma v době, kdy se náš generalissimus objevoval na veřejnosti ještě bez bandáže a podpěračů.

Naštěstí žijeme v míru. Jen si ale na nás na všechny došlápnul Covid. 

---

"Registrace pro očkování nejohroženější skupiny je připravena k ostrému startu.", prohlásil ve včerejších večerních zprávách do kamer pan Blatný, který mi (ve vší úctě k panu Brodskému) čím dál tím víc připomíná lidmi milovaného Hajaju. Jeden rozdíl mezi Hajajou a panem ministrem zdravotnictví ale cítí každý z nás. Po Hajajových pohádkách se usínalo lépe...

Jen bláhový, nebo spíše přívrženec současné vládní koalice vzal slova pana ministra za platná.

Já si jen namátkou vzpomněl na trable s "chytrou karanténou" (ministr Vojtěch za ANO), nebo na rošádu s e-shopem pro prodej dálničních známek (ministr Kremlík za ANO) a i proto jsem se v noci lehce převaloval z boku na bok.

Hned ráno dostaly moje předpoklady tvář, kterou jsem předpokládal.

Nejen že je systém registrace pro zmiňovanou skupinu seniorů nad 80 let příliš složitý, ale, bohužel, má i tento aktuální vládou připravený projekt nějaké ty "mouchy". Spíš masařky!

Za nejvíce "obtížnou masařku" považuji to, že tým (pod vedením pana Dzurilly), který registraci připravoval k ostrému startu, jaksi pozapomněl informovat mobilní operátory o reálním navýšení SMS. Ty jsou důležitým mezikrokem v celkové registraci k očkování.

Pochopil bych, kdyby k podobné situaci došlo po třech měsících, kdy epidemie vypukla (tedy v loňském roce!!!). Byl bych nespokojený, ale přeci jen shovívavý.

Aktuálně jsem, jako hodně dalších obyvatel Česka, naštvaný.

Shovívavosti bylo už dost!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marek Valiček | pátek 15.1.2021 13:42 | karma článku: 33,64 | přečteno: 1350x
  • Další články autora

Marek Valiček

... kam se hrabe Nurájev

15.2.2024 v 12:07 | Karma: 28,86

Marek Valiček

Tragédija

29.1.2024 v 10:56 | Karma: 31,60