Zákaz plynu by zabránil holokaustu

Tak se nám to opět nehezky sešlo. Začal ramadán, muslimové vraždí ve velkém a EU odzbrojuje oběti terorismu.

 

Od otce masového vraha jsme se dozvěděli, že gaye potrestá Alláh, ale že útok nemá nic společného s islámem. Náboženství míru a lásky má totiž pro takové hříšníky, jako jsou gayové, ženy, nevěřící, jinak věřící, odpadlíci od víry a mnoho dalších připraven oheň pekelný, ale jen jeho radikální vyznavači dodávají tomuto ohni hříšníky zrychleně tím, že je vraždí. Ti umírnění vyznavači nic takového nedělají, jen to chválí na sociálních sítích.

twitter

Prezidentští kandidáti v USA si na masakru přihřáli svoji předvolební polívčičku. Trump obviňuje muslimy, Clintonová zbraně. Podobný titulek by mohl znít: „Nacisté poslali přes 10 milionů Židů do plynu. Trump obviňuje nacisty, Clintonová plyn. Zákaz plynu by přece zabránil holokaustu. Absurdní? Jistě. O hodnotách kandidátů si můžeme udělat představu i podle toho, co sdílejí na sociálních sítích.

Trump vs. Hitlary

A zatím se EU rozhodla, že odzbrojí oběti. Protože proč mají chudáci muslimové chodit do vzdálených gun free zón, jako jsou divadla, sportovní stadiony, nebo gaybary? Udělejme gun free zónu z celé EU, a teroristé se nebudou muset bát, že by se někdo bránil.

 

Protože když zakážeme kritiku náboženství, produkující drtivou většinu teroristů, a zbraně, kterými by se jeho oběti mohly bránit, tak problém přeci zmizí, ne? Když se dítě schová pod deku, tak přeci není vidět. Když pštros schová hlavu do písku, tak přeci zmizí…

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Radim Valenčík | úterý 14.6.2016 8:40 | karma článku: 38,52 | přečteno: 1262x
  • Další články autora

Radim Valenčík

Shrnutí prezidentské debaty

24.1.2018 v 9:48 | Karma: 40,46

Radim Valenčík

Budu Genderman 2018

19.12.2017 v 13:59 | Karma: 26,99

Radim Valenčík

Politici: My se nebojíme

25.3.2017 v 8:54 | Karma: 42,41