Rozhovor mezi Koránem a Tři zlaté vlasy děda Vševěda

A vyvrcholením všech rozhovorů se stane rozhovor mezi Koránem a Tři zlaté vlasy děda vševěda. Je to díl, na který jsme všichni čekali.

Tři zlaté vlasy děda Vševěda: Bylo nebylo -

Korán: Co bylo nebylo? Mohamedova noční cesta?

Tři zlaté vlasy děda Vševěda: Jeden král zabloudil a šel daleko, až se ztratil. Ubytoval se u uhlíře, kterému se narodil syn. Tři sudičky jeho synovi předpověděly, že si jednou vezme královu dceru.

Korán: Ony tu informaci dostaly od džinnů, kteří naslouchají co se říká v nebi a pak to donesou dolů, ale pak k tomu přidají lži. Takže ať tomu ten král nevěří!

Tři zlaté vlasy děda Vševěda: Nevěřil tomu. A později poslal svého služebníka na toho synáčka, aby ho vzal a utopil. Služebník to děťátko hodil do vody a myslel, že se utopí. Ale ono se neutopilo. A pak jej chytil rybář a staral se o něj. Když kluk vyrostl, král zašel k tomu rybářovi na rybu. Vyptával se na toho syna a zjistil, že připlul po vodě a že je to tedy ten chlapec, kterého chtěl zabít. Poslal toho kluka s dopisem do zámku. A do dopisu napsal, ať mládence popraví.

Korán: Tak to je dopis jako od boha! Nebyl ten král náhodou prorok?

Tři zlaté vlasy děda Vševěda: Ten král je negativní postava, která bude nakonec potrestaná!

Korán: Jak může ten král prohrát, když používá násilí? Násilí přece vždycky vyhraje!

Tři zlaté vlasy děda Vševěda: V našich pohádkách vyhrává dobro nad zlem. Když šel kluk s dopisem do zámku, zastavila ho stará babička, ubytovala ho a když spal, vyměnila mu dopis. Napsala tam, ať toho chlapce okamžitě ožení s královou dcerou. A tak se stalo. Král se rozzuřil.

Korán: A zabil ho konečně?

Tři zlaté vlasy děda Vševěda: Ne. Aby se ho zbavil poslal ho pro tři zlaté vlasy děda Vševěda.

Korán: Proč? Vždyť si to může dovolit!

Tři zlaté vlasy děda Vševěda: Shut up. Chlapec šel a šel přes hory a přes doly, až došel -

Korán: Došel až k místu, kde Slunce večer zapadá do bažiny?

Tři zlaté vlasy děda Vševěda: Hrabe ti? Slunce neobíhá po oblouku kolem Země! Země se točí kolem své osy a obíhá kolem Slunce, které je velmi daleko. A my vnímáme noc a den podle toho jestli jsme zrovna na té přilehlé nebo odvrácené straně od Slunce!

Korán: -

Tři zlaté vlasy děda Vševěda: Chlapec došel k moři a tam potkal převozníka. Převozník nabídl, že ho převeze pouze pokud se dědy Vševědy zeptá jak může přestat být převozník. Chlapec souhlasil a došel až k dědovi Vševědovi. Vyškubnul mu tři vlasy, doletěl tryskáčem zpátky do zámku, dal ty vlasy královi na ruku, krále chytil za krk a hodil ho na převozníkovu loď a pak šel praktikovat tvrdý sex s královou dcerou a taky ji při tom držel za krk. Udělal se předčasně, protože jinak by to bylo fakt strašně dlouhé.

Autor: Filip Vajdík | sobota 19.12.2020 20:54 | karma článku: 8,17 | přečteno: 326x
  • Další články autora

Filip Vajdík

Lidstvo nemá vlajku!

1.5.2024 v 16:38 | Karma: 5,39

Filip Vajdík

Kultivace eg

16.12.2023 v 0:12 | Karma: 0

Filip Vajdík

Sebejistota je džouk

15.12.2023 v 23:09 | Karma: 4,61