Odpírání eutanázie je mučení

Když má být zakázané mučení, tak jak může být povolené odpírání eutanázie? Eutanázie je dokonalý lék na všechny nemoci a bolesti. A když tohle člověk nemá k dispozici tak může zažívat strašné věci.

Je spousta nemocí se kterými si člověk neví rady. A na tyhle nemoci funguje jen eutanázie. Je to spasitelka, je to sebeobranná zbraň. Já ji chci mít k dispozici. Když budu vědět, že eutanázie je mi vždy dostupná, tak se nemusím bát vkročit do života. Takhle se pořád musím bát, že udělám blbý krok a zbytek života bude na prd. Když bych viděl, že kdykoliv je k dispozici plán B, tak by se mi hodně ulevilo.

Já být starý a nemocný, tak bych fakt neměl zájem čekat v bolesti, co asi tak příjde. Když je jasné co příjde, tak si to vezmu rovnou a ušetřím si zbytečnou bolest. Nevím proč by měla být smrt podpultové zboží. Mě by se líbilo, kdyby prostě bylo možné si zajít k doktorovi, tam řeknu svá poslední slova (třeba "jděte všichni do háje") a pak bezbolestně skončím.

Ne, že bych o to měl zájem teď, ale co já vím kdy co příjde. Asi by stálo za to i změnit občanství. Možnost odejít důstojně. A nevím proč by smrt měla být nějaké tabu. Jo, všichni chcípneme. Děti i důchodci. To je šok. Není otázkou jestli to příjde, ale kdy to příjde. A já to chci mít pod kontrolou.

Celý život počítám s tím, že smrt příjde a snažím se podle toho patřičně žít. Pokud můj život má být umělecké dílo, tak nechci aby můj poslední tah byl infarkt nebo ledviny nebo co. Obzvlášť kdybych byl slavný, tak bych chtěl aby na Wikipedii v sekci Smrt bylo něco epic. Já chci tu poslední tečku hezky nadizajnovat dle své vůle. A moje vůle rozhodně nevolí postupný fade out v nemocnici nebo domově důchodců. Bojování má smysl jenom když máš šanci vyhrát.

A btw. být zabitý teroristama je mi sympatičtější, než v 60 letech ležet s kapačkama, být opečovávaný neochotnýma brigádníkama, kteří si udělali rekvalifikaci na pracáku, kteří se budou starat o moje vylučování a budou chudáci znechucení, a možná mi budou dělat naschvály, když budou vědět, že se na to nepříjde. A budu tak roky čekat na smrt ve zhoršujících se podmínkách. Fuj.

Je mi líto lidí, kteří žijí a nechtějí žít a trapní moralisti, mučitelé, je nechávají trpět. Jaký je rozdíl mezi člověkem, který je odpůrce eutanázie a mezi Dr. Mengele? To není morální způsobovat nesnesitelnou bolest!

Autor: Filip Vajdík | pondělí 28.10.2019 22:52 | karma článku: 17,01 | přečteno: 415x
  • Další články autora

Filip Vajdík

Lidstvo nemá vlajku!

1.5.2024 v 16:38 | Karma: 5,39

Filip Vajdík

Kultivace eg

16.12.2023 v 0:12 | Karma: 0

Filip Vajdík

Sebejistota je džouk

15.12.2023 v 23:09 | Karma: 4,61