Odpůrci konvoje jsou prý vlastizrádci

Podle ministra obrany Stropnického, jsou všichni odpůrci koncoje vlastizrádci. Proč ale my? Není to naopak?

 Podle ministra obrany Stropnického, jsou všichni odpůrci koncoje vlastizrádci. Nevím z jakého důvodu bychom měli být takto označováni. Už jsem to zmínil několikrát. Jsme sice součástí Severoatlantické teroristické organizace NATO, ale měli bychom si zachovat suverenitu a neurálnost. Pokud vím, v demokratických zemích tento mandát propůjčují občané vládě. U nás to asi nefunguje. Lidé, kteří jsou šťastní z toho, že po jejich území jezdí cizí armáda asi nejsou duševně v pořádku A tvrzení Stropnického, který si ani nezaslouží označovat jako pan, že bychom se měli poučit od Poláků, jak vítat své "spojence" je naprosto absurdní. Od Poláka jako alpinisty se rozhodně učit nebudu. Tímto bych chtěl říci, že ne my, ale VY, (viz. na obrázku poslední dva transparenty a ještě se špatnou angličtinou :D) jste VLASTIZRÁDCI.

 Chtěl bych se zde zmínit také o tzv. Monroeově doktrině, která pochází z USA a je z roku 1823. V této doktríně doslova a do písmene stojí: Evropské mocnosti nemají právo zasahovat do záležitostí nezávislých států na území amerického kontinentu a Spojené státy americké budou jejich případné vojenské akce na území světadílu považovat za „ohrožení svého míru a bezpečnosti“ a „manifestaci nepřátelského postoje vůči USA“.

 Spojené státy vyjadřují, že není a nikdy nebylo v jejich zájmu nějak zasahovat do válek mocností v Evropě, tedy pokud není vážně ohrožena bezpečnost Spojených států.

 Je to už hodně dlouhá doba, ale proč se tím USA neřídí i nadále. Jakpak je USA ohroženo v Afghánistánu ? Iráku ? Lybii ? a na Urajině?, myslím, že bych pokračoval ještě dlouhým seznamem zemí.

Myslím, že závěr pramení z prvního odstavce a tohoto obrázku ;)

 

Autor: Václav Svatoš | čtvrtek 26.3.2015 18:31 | karma článku: 35,49 | přečteno: 1281x
  • Další články autora

Václav Svatoš

Svoboda, nebo bezpečí?

5.1.2016 v 18:09 | Karma: 15,51

Václav Svatoš

Není objektivita jako objektivita

16.10.2015 v 20:02 | Karma: 28,93

Václav Svatoš

Vlastenectví je základ

13.10.2015 v 17:52 | Karma: 22,64