Nazývají nás propagandisty Ruska, ale není to tak

Proč každého, kdo nevyznává názor USA nazývají komunistou a propagandistou Ruska? Není to přeci pravda. My šíříme pouze pravdu, zatímco oni hltají lež z médií, kterou šíří dál a my je také nenazýváme tlumočníky lží.

  Nechápu vyjádření lidí, kteří podporují USA, konvoj US a vlastně všech lídí, kteří podporují strany jako ODS, či TOP09 a nazývají každého, kdo nemá názor jako západní politici šiřitelem ruské propagandy, rusofilem, komunistou a jinými označeními. Spoustu lídí to uráží, včetně mě. Já žádný komunista, ani propagandista Moskvy nejsem, který by údajně měl dostávat nějaký plat, mám pouze svůj vlastní názor. Tito lidé se zjevně nedokážou smířit s tím, že stále ještě existují lidé, kteří nepodporují EU a celou pakáž v USA, ale mají vlastní rozum a obrací se na druhou stranu, tedy na Rusko, které tvoří vyrovnaného oponenta SS (Spojeným státům) a proto stále ještě existuje mír na Zemi.

  Tito lidé si neumějí vytvořit vlastní názor a pouze hltají to, co jim nabízí dnes neobjektivní média, například ČT, Nova, či časopis Reflex aj. Tito lidé pouze tlumočí, tato zmíněná média, ale v hlavě mají vzduch. Klidně bych je mohl nazývat havloisty, amerikofily, rusofóby a jinými označeními, kterými nazývají nás, lidi kteří podporujeme jinou stranu než tu jejich. Díky bohu, se k tomuto kroku nemusím schylovat, protože toto privilegium jim přenechám. Ukazuje to, že už jim došli argumenty a proto se museli schýlit až k urážkám.

  Proto vyzývám každého nezaslepeného médii a západní propagandou, aby se na svět koukal pouze "svýma očima", aby zaslepeně nehltal propagandu západu a udělal si vlastní názor, proč tu vlastně Rusko je. Jako oponent USA, která za posledních 60 let udělala tour po celém světě a navštívila se zbraní v ruce více než 20 zemí. Pak mi řeknětě, proč je Rusko nazýváno agresorem, když toto je ten pravý agresor a neustálý ohrožovatel míru.

Autor: Václav Svatoš | pondělí 23.3.2015 18:37 | karma článku: 38,77 | přečteno: 1849x
  • Další články autora

Václav Svatoš

Svoboda, nebo bezpečí?

5.1.2016 v 18:09 | Karma: 15,51

Václav Svatoš

Není objektivita jako objektivita

16.10.2015 v 20:02 | Karma: 28,93

Václav Svatoš

Vlastenectví je základ

13.10.2015 v 17:52 | Karma: 22,64