Tak nevím, mám se stydět že jsem bílý a na ženské?

Původně jsem chtěl napsat normální, ale to by zase bylo řevu, že jsem ten oný homofobik? Teda, aby bylo jasno, tento článek nebude proti homosexuálům. Ti jsou mi buřt. Nemám proti ním ani to nejmenší, protože je mi jedno co si se svými nástroji dělají. Co mi ale jedno není, je ta mediální masáž, která poslední dobou vládne světu.

Jako by nebylo dost jiných problémů, například s multikulti nesmyslem, nám soukají do hlavy cosi, co rozumný člověk přijmout prostě nemůže. Idnes obdarovala své čtenáře, lahůdkou, kdy hned při pohledu na fotografii vyjeknete :" No to si snad z nás dělají kozy, nebo co". Nedělají a tak je vám naservírována, zcela vážně míněná informace, jak je Gay komunita ekonomickým trhákem a že homosexuálové rádi utrácejí. A proto hrrr na ně, tedy na jejích peněženky a hlavně je hodně podporujme. Asi tak je to míněno. A 17. srpna bude mít Praha opět tu pochybnou čest, uvítat ve svých ulicích pochod hnusu. Tak si tedy žijeme. A nemyslete si, není to jen Praha. Anebo Česká republika. Tenhle virus už zasáhl celý svět a jestli si někdo myslí, že se jedná o homosexuály a v zájmu homosexuálu, tak se hodně mýlí. Chtěl jsem trochu poškádlit známého, o kterém vím že je gay a tak jsem mu zavolal a optal se jej, jestli se už těší do Prahy do průvodu. Chvíli mlčel a pak se zeptal, jestli bych se taky s manželkou svlékl do spodního prádla a procházel městem, kdyby nějaká podobná akce proběhla. Samozřejmě. Sexualita je navýsost intimní věc dvou / občas i tří / lidí, že prezentovat jí na veřejnosti je hodně nevhodné, neřku li nechutné. Na tom jsme se shodli s mým známým a vím, že takto uvažuje i většina ostatních homosexuálů. Podobné akce totiž říkají veřejnosti, že to hlavní pro homosexuály je sex a vzájemný cit jde kamsi do daleka.

Přesně jak se píše v článku Idnes. Homosexualita je skvělý byznys. Píše se o nich, mluví se o nich a veřejnost je denodenně konfrontována s myšlenkou, že být homosexuálem je vpravdě správné a naprosto nomální úďo, jak by kdysi asi řekl Oldřich Kaiser.

Jak jsem napsal v úvodu, homosexuálové mi v žádném případě nevadí a vnímám je jako všechny ostatní lidi a jsem pro to aby měli všechna práva, stejně jako heterosexuálové. Sexualitu nepovažuju za cosi, co by mělo být důvodem k diskriminaci. Jako heterosexuál ale nemám zájem mít pocit, že být na ženské je něčím staromodním a nemoderním. Tak jako normální manželské páry nechodí po ulicích ve spodním prádle, nepořádají se průvody heterosexuálů a platí jakási hranice bontonu a civilizovaného chování, tak si myslím že by bylo správné toto požadovat od pořadatelů akcí jako je Prague Pride.Když už mají potřebu je pořádat.

Jenže všechno je jaksí naopak. A tak nejen že klasické a tisíciletími osvědčené partnerství muž - žena je vystaveno těžké zkoužce, tak i láska v vlasti a rodné zemi začíná být na překážku a je zesměšňována. Z hrůzou sleduju akci jakési iniciativy s názvem Stop Čechům, která, údajně ironizuje a zesměšňuje neonacisty. Jejích argumenty jsou zvláštní a poměrně mimo mísu. Tito lidé totiž, velice často hovoří o diskriminaci Romů v ČR a jednohlasně proklamují, že tato diskriminace musí skončit, protože Romové jsou prý také Češi. Ano? Takže co si z toho mám vzít? Stop Čechům - Čechy v Česku nechceme rovná se Romy v Česku nechceme? Tak to myslíte? Protože pokud ano, tak kdo je tedy rasista a nacista? A jestli ne, tak si dost odporujete. Vy i ti bloudi, co vám uvěřili a podporují vás.

Ale všude jsou nějaké problémy. Ve Skandinávii zase je dosti riskantní vzpomenout Vikingy a Odina, protože hned vás nějaký multikulti antifa cvok označí za nacka. V Británii zase ve školách děti musí solidárně držet Ramadán s muslimskými školáky. V některých školách v Německu zase ve školní jídelně nedávají dětem jídlo z vepřového, protože to ty druhé irituje. Malta odmítla přijímat více přistěhovalců z Afriky a tak se nabídlo Polsko že pro začátek by jích 50 vzalo. Pro začátek. A tak si říkám, ještě že tu máme Švýcary, kteří hodně zpřísnili podmínky pro imigranty. Díky Bohu za to.

Říkám si, jsem bílý, heterosexuál, to není zrovná dobrý kádrový profil pro pobyt v Evropě. Jenže já mám pořád možnost volby. Horší je to tam u vás.

Nedávno jsem viděl nádherné fotky z Jižních Čech. Říkám si, čím si to ta krásná země zasloužila, takovou mizérii, která se na ní valí?

Ať tak anebo tak, všechno je naopak.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Václav Král | středa 14.8.2013 11:00 | karma článku: 38,45 | přečteno: 2998x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18