Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V42í14t 50H44a17s64s62a86n

14. 8. 2013 16:53

"Říkám si, jsem bílý, heterosexuál, to není zrovná dobrý kádrový profil pro pobyt v Evropě." Ale, ale, pane Králi...;-D

- Vy nejste zrovna bílý. Vaše pleť je aspoň na Vaší profilové fotografii snědá.. Jste Žid nemýlím - li se. Proti inteligentním Židům nic nemám, ale proti těm z nich kteří poslouchají neonacistickou skupinu Krátky proces (onehdá jste to i bez mučení přiznal), obhajují rasistickou skupinu Orlík a nosí neonacistické oblečení Thor Steinar, již něco mám, jelikož je považuji za selfhatery. - Židovské selfhatery. Hezký den.;-) VH

3 8
možnosti
MK

Ať už je pan Král jakýkoliv, tak na rozdíl od Vás nezmlátil revizora a za násilí nebyl v kriminále. Kdo je podle Vás inteligentní žid? Ten co nehoruje pro Izrael?

9 4
možnosti
Foto

"homosexuálové mi v žádném případě nevadí a vnímám je jako všechny ostatní lidi"

"Idnes obdarovala své čtenáře, lahůdkou, kdy hned při pohledu na fotografii vyjeknete :" No to si snad z nás dělají kozy, nebo co""

Sám sebe usvědčujete ze lži. Kdyby se na fotce líbal chlap s ženskou ani se nad tím nepozastavíte.

7 1
možnosti
VK

A v cem spatrujete tu lez?

2 1
možnosti
VK

Nektere komentare mi pripominaji ten rusky server, ktery prinesl online reportaz o hokejovem zapase, ktery se vubec nehral. Pisou o tom na idnesu. Muj clanek nebyl o homosexualech a ani o Cikanech, jak se snazi ctenarum vsugerovat pani Balcarova. Byl o tech, kteri si z homosexuality udelali dobry kseft a prostredek k vlastnimu zviditelneni se. A ti Cikani? Tak nam pani Balcarova prozradte, jak teda chapat iniciativu stop Cechum? Oni a dalsi lidskopravni aktiviste hlasaji ze Cikani jsou Cesi a soucasne rikaji, ze Cechy v Cesku nechteji. Z toho mi jednoznacne vyplyva, ze tito aktiviste, ti kdo stoji za vyzvou Stop Cechum, nechteji v Cesku ani Cikany. Logicky. Tak mi pani Balcarova a ostatni vysvetlete, co je to teda ten ony rasismus a kdo je rasista? A nenavist? Ja jsem clovek, ktery si dobre uvedomuje, ze lidsky zivot je moc kratky na to, abychom si jej kazili nenavisti. Ja nenavist necitim, ani nemam duvod. Ani k homosexualum ani k Cikanum. Nemam ale moc v oblibe, kdyz se veci zjednodusuji a kdyz je nekomu neco vnucovano..

4 2
možnosti
Foto

V41í50t 42H45a35s37s45a41n

14. 8. 2013 17:28

Dovolím si odpovědět za p. Balcarovou:

Iniciativa Čechy v ČR neczhceme podle mě vtipně paroduje nenávistné komentáře na stránkách typu "Cikány v ČR nechceme" a nastavuje tak společnosti zrcadlo. - Najednou ale podobné komentáře vypadají hnusně a rasisticky, že ano?

1 4
možnosti
JK

Autore, vyčítáte homosexuálům prezentaci své orientace, sám několikrát zdůrazňujete hetero orientaci. To může být důležité pro vaši rodinu, možná přátele. Co s tím mají společného čtenáři blogů?

Jistěže máte problém, jste nesnášenlivý.

Nejvíce mi vadí ústa plná vlastenectví. Zatím nikdo z takto hořících vlastenců mi nepředvedl, kromě hulákání přihlouplých hesel, co si pod tím pojmem představují.

Nedávno jsem si pustila na youtube Vltavu v netradičním provedení. Bulela jsem u toho a dcera se mi nesmála, byla vážná a líbilo se jí to - ten společný prožitek byl úžasný. Hrdí na svou vlast  můžeme být jenom přes ty (a to), kteří jsou hodní úcty a obdivu. Nyní, v minulosti i budoucnosti.

"Vlastenecké" řvaní pod vlajkou je jen řvaní.

Můžu vás navíc ujistit, že pokud se budete s manželkou chcít procházet v prádle po ulici, bude mi to k smíchu, stejně jako tv šoty z Gay Pride. Ale bude mi to srdečně jedno.

4 4
možnosti
MK

Aha, jak jednoduché. A co když vlastenectvím je chránit hodnoty nám předané předky, hodnoty, které formovaly národní identitu?

3 0
možnosti
MK

Tak teď by mně něco zajímalo. Dnes jsem na přechodu sundal Cikána na kole. Prostě mi tam vletěl a už jsem nestačil zabrzdit. Bude to místními aktivisty pokládáno za rasismus?

3 2
možnosti
FV

Pokud jste bílý heterosexuální muž, tak je to zcela zjevné! Jenom nyní doufejte, aby ten cyklista (což je také preferovaná minorita) alespoň nebyl teplej :-/

2 1
možnosti
DS

Člověk by nevěřil, jak se dá vložit do tak krátkého článku tolik nenávisti.

3 3
možnosti
JT

asi jste cetl jiny clanek nez ja, ja jsem tam zadnou nenavist nenasel.

5 1
možnosti
RL

Kdo dnes není aspoň trocu BI, jakoby nebyl.....;-D

0 0
možnosti
JT

Homosexualita je nestesti, ktere postihuje urcitou cast populace. Nestesti v tom, ze nemohou mit normalni rodinu a vlastni deti, aniz by zapreli svou prirozenost. Je to prokleti, ne duvod k hrdosti. Od majority si zaslouzi shovivavost, nicmene obtezovat na svymy hysterickymi porno pochody nesmi.

1 2
možnosti
Foto

Dneska už se nesmí ani napsat, že homosexuálové jsou přínos pro turistickej ruch (pochopitelně: nemají rodiny, soustředí se na kariéru, jsou v průměru ekonomicky silní, rádi se baví), aby hned někdo z blogerů nedostal záchvat, že on je bílej a na ženské a že on si takové články propagující hnus rozhodně nepřeje ;-D

8 1
možnosti
JA

J47o76s81e55f 68A67n40t22o15š

14. 8. 2013 13:05

Vy to zjednodušujete. Nikdo vám (já tedy určitě ne) vaši 4% orientaci nebere ani nezávidí. Ale právě proto že je 4% má být o akcích pro homosexuály informováno úměrně (tedy 4%), což se ovšem neděje. A o tom, že je to hnus jste napsal vy a ne autor. Ostatně heterosexální jedinec se nepohybuje v průvodu oblečeném jako na nepovedený erotický maškarní bál. Nemá důvodu zviditelňovat svoji orientaci. Proč zrovna vy gayové a lesbičky máte potřebu se předvádět, tomu asi nikdy neporozumím.

5 1
možnosti
TH

Opravdu nekdy nerozumim tomu, ze kdyz se pise, ze existuje jeste nekdo jiny nez bily muz, napriklad, zena, cernoch, asiat nebo homosexual, tak panove to nerozdychaji a vytasi se s clanky na tema: "Mam se stydet, ze jsem bily muz?"

Tu souvislost nechapu, napise se o cernosich a nekdo bily se stydi a fnuka na verejnosti. Ja vim je to nadsazka, ale proc by to jinak psal. 

Asi by bylo dobre, si vsimnout, ze jsou tu jine bytosi, nez bily muz a to uz tisice let a maji taky svoje zivoty zajmy a potreby, ktere se od toho bileho muze lisi. Pak bychom s tim nemeli problemy, ze panove. 

Hlavne, ze se tu provolava, KARMA!

7 2
možnosti
FV

A tohle všechno jste v tom článku vyčetla? 8-o

0 1
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral