Kupředu Gottwaldovou cestou pod vítěznými prapory Lenina a Stalina

Pokud jste na fotografii mého perexu narazili během snídaně anebo oběda a udělalo se vám z ní šoufl, pak přijměte mojí omluvu.  Možná v souvislosti s předvolebním bojem, vylézají z temnot kanálů a z propadliště dějin strašidla, která opět propagují myšlenku komunismu a opět opakují stejné lži, jak bylo za jejích vlády dobře.

Nejoblíbenějším argumentem je samozřejmě to, že všichni měli kde bydlet, což je nehorázná lež, na kterou jen málokdo z pamětníku skočí. Je totiž nelehké zapomenout na bytové pořadníky a na úplatné bytové referenty, kteří hravě strčili do kapsy dnešní korupčníky.

Dalším mýtem z pera obhájců minulých dob je tvrzení, že vše bylo laciné a potraviny byly za babku. Inu byly. Máslo za 8, chleba za 4.20, pivo za 1.90 a kilo šunky za kilo, tedy za 100. Jenže... Pracovní doba do 14.00 a následná návštěva samoobsluhy ukázala, že není co nakupovat. Ovoce? Leda tak shnilá jablka. Zelenina? Nenechte se vysmát.

Práce pro každého. Dobrá, jenže negativum této socialistické vymoženosti, byla přezaměstnanost, se kterou nepomohla ani pověstná tabulková čisla.

To vše co jsem napsal jsou ale pouhé prkotiny, proti tomu, co vlastně bolševická lůza svým vlastním lidem prováděla a provedla.

Pro osvěžení paměti. Protože některé věci se prostě připomínat musí a kdo říká že né, je blbec:

odkaz 1

odkaz 2

odkaz 3

odkaz 4

odkaz 5

Důležité je si uvědomit, že ty oběti, byly obětmi v době hlubokého míru a pozornost zaslouží osoba Jaroslava Bočana z Lišnic na Milevsku, který byl popraven 24.5.1960, tedy v době kdy už to měli Stalin i Gottwald naštěstí za sebou a tedy není možné tvrdit, že popravy byly jen záležitostí těchto dvou teroristů.

Komunistická strana, ať už má celý název jakýkoliv, nebude nikdy důvěryhodná, dokud bude v názvu mít právě slovo komunismus. Je nemožné odstřihnout se od krvavé minulosti a přitom s ní být spoután názvem. A stejně tak je nemožné hovořit o obrozené straně, která ve svých řadách má vysoce postavenou osobu, jakou je jistá Marta Semelová, která každoročné pokřikuje nenávistná hesla a oslavuje jednoho z největších zločinců v historii Československé, republiky, Klementa Gottwalda.

Boj proti komunismu neskončil. Nikdy neskončí, dokud lidé budou ochotni naslouchat prázdným slibům a lžím. Pořád tu tato zrůdnost bude nad národy viset, jako damoklův meč. A je na každém z nás, nakolik se nechá opít iluzí, že zlo se nevrátí anebo uvěří tomu ,že oni vše změní k lepšímu.

Jestli se chcete pobavit, zde najdete připomínku hesel, kterými byl dělný lid Česloslovenské socialistické republiky oblažován 40 let.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Václav Král | úterý 17.9.2013 11:00 | karma článku: 31,24 | přečteno: 2923x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18