Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jerusalem je a zůstane Hlavním městem Israele

Jsem Sionista a jsem na to hrdý. Jsem Islamofob a hrdý na to nejsem, ovšem dnešní politický vývoj ve světě mi jinou možnost nedává.

Bohužel, část obyvatel nechápe, že není jen černá nebo bílá vize světa ale že je i něco mezi tím. A tak, když začnu realitou v České republice, mohu mít dobré zkušenosti s Cikány a mohu být velmi zainteresován snahou o jejích pevné začlenění do většinové společnosti, nicméně, pokud samotní Cikáni nedají k tomuto podnět a neudělají první krok, nikam se nedostaneme. A to že je vnímám lidsky jako jiné lidi, neznamená, že je proto budu drbat pod bradičkou a ujišťovat je, jací jsou pašáci. To dělají vládní a nevládní organizace a je to cesta do pekel.

Dalším a mnohem větším problémem jsou Islámisti a snaha o vpuštěni imigrantských davů do Evropy. Islám je zlo. Je pro toto tvrzení tolik důkazů, že nemá smysl to rozebírat. Nicméně politici, kteří to musí také vědět, když to ví řadový občan, snad v zájmu svých politických kariér toto zlo přehlížejí trpí jeho rozpínavost v Evropě. Samozřejmě i tady platí, že chápu těžkou situaci obyvatel některých afrických a asijských zemí. Chápu jí a cítím s těmito lidmi. Nicméně, Evropa jím nemůže pomoci. Respektive, nemůže jím pomoci tak, jak by se to líbilo tupým hlavam z OSN a EU. Psal jsem o tom minule. O víkendu se objevily v mediích informace o tom, jak v Řecku se snaží pochytat imigranty a deportovat je a ti se ukrývají na akademické půdě. Důležité v těchto zprávách je to, jak studenti a ti kteří pracují na univerzitách komentují přítomnost těchto lidí. Čteme že tito lidé na pozemku fetují, že jsou hluční a že je celkový problém s hygienou. To je průvodní jev takovéto imigrace, kterou politici reklamují a podporují a vyzývají k ní.

Je hanbou být Islámofobem? Není. Proč by mělo být. Jak mám s otevřenou náručí přijmout něco, co odporuje mým zvykům a hodnotám které uznávám. Jak mám bez obav přijmout to, co ve svém manuálu, tedy Koránu jasně vyzývá k vraždám, násilí a netoleranci vůči těm co jsou v opozici. Jak mám tolerovat něco, co ponížuje jednu skupinu obyvatel, tedy ženy, mohu li je tak nazvat, další skupině obyvatel hrozí smrt, mám na mysli homosexuály a to vše ve jménu něčeho, co je pouze hypotetické. A jak mám důvěřovat čemusi, co jako mluvčího svých ideálů a hodnot má pedofila.

Zmínil jsem homosexuály a tak mne napadlo že občas mi někdo vyčítá můj údajně odmítavý vztah k nim. Omyl. Není odmítavý. Je stejný jako k heterosexuálům. Stejně jako u těch, nemám potřebu být vtahován do veřejné presentace jejích sexuálních aktivit.

Zjistil li bych, že mí sousedé jsou homosexuálové, kteři kvůli tomuto svému zaměření mají jakékoliv právní problémy, ať už kvůli adopci nebo závěti a podobně, jsem ochoten se plně postavit na jejích stranu a sehnat jím nejlepšího právníka, bude li to nutné.

Pokud ale za mnou příjdou s tím, že mám podpořit jakousi jejích šmajchlparádu, dokonce v centru města, na očích tisíců turistů, kteří nemají kam uniknout a kteří si přijeli prohlédnout krásy města, pak řeknu jasné a nekompromisní ne.

Svůj článek jsem nazval Jerusalém je a zůstane Hlavním městem Israele. Opět totiž sílí hlasy, že toto město by mělo být rozdělěno. Že část by měla připadnout Palestíncům. Jako by toho už nezničili dost. Že prý Jerusalém nemůže být Hlavním městem Israele, protože si to nějaký turban přeje. Je to další důkaz krátkozrakosti mocných. Snaha oslabit Israel roste každým dnem. Zatímco sledujete OH, dopadají na jeho území desítky dalších raket, o čemž ovšem sdělovací prostředky mlčí. Ovšem je třeba stále připomínat. Jakmíle začnete ustupovat, už se nikdy nezastavíte. Pokusí li se kdokoliv ustoupit nátlaku zakuklenců, bude to začátek spirály dalších a dalších ústupků a začátek konce.

Takže neustupujte, milujte se a množte se, anebo perte se a žerte se, jak je ctěná libost a mějte se všichni krásně.

 

 

Autor: Václav Král | úterý 31.7.2012 12:00 | karma článku: 21,23 | přečteno: 795x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

Stále mi nejde do hlavy, proč ten ogar Zemanů v tom rádiu musel mluvit o nějaké dívčí kapele z Ruska. Teda, porozuměl jsem jeho brebentění, i jsem pochopil, že na případu těchto děvčat chtěl ukázat, že báťuška Putinojc nemá problém s politickými oponenty ale s kriminálníky Jenže...

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36 | Přečteno: 1052x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

Zítra se v USA slaví významný den, den veteránu. Je to pocta všem mužům a ženám, kteří nasazovali a nasazují své životy a slouží své vlasti, ať už je tomu tak kdekoliv na světě. Je to chvíle, kdy je čas se zamyslet a poděkovat těm, bez kterých by se životy v různých koutech světa neodvíjely svobodně.

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18 | Přečteno: 649x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Kašlete na Zemana, pomozte paní Michalákové

Už si myslím že toho Zemana je poměrně dost. Řečeno jeho slovy, Zeman sem, Zeman tam...přitom jsou důležitější věci, nežli tento človíček. Nesouměřitelně důležitější problematikou je nyní případ dětí paní Michalákové, které jsou už více než 3 roky zadržovány norskou stranou, bez podstatnějšího zájmu a zásahu českých úřadů. Včetně Miloše Zemana.

6.11.2014 v 11:00 | Karma: 39,62 | Přečteno: 8141x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Zbabělý brutální čin takzvaného palestinského bojovníka

Kolik ještě důkazů bude potřebovat svět, aby pochopil, že Israel má co do činění s nelidskými zrůdami, které, nejenže se neštítí používat vlastní obyvatele jako štíty, dokonce i vlastní děti. Tyto bestie v lidské kůži, ve své nenávisti ke všemu, co je převyšuje, vraždí obyvatele země, která netouží po ničem jiném, nežli po životě v klidu a míru se všemi svými sousedy.

23.10.2014 v 6:12 | Karma: 39,54 | Přečteno: 2063x | Ostatní

Václav Král

Kruh se uzavírá, trestní oznámení bylo podáno

Jak jsem napsal ve svém předchozím článku, po seznámení se s obsahem facebookové stránky citace o h.... jsem se rozhodl podat na její tvůrce trestní oznámení. Toto jsem učinil včera a dnes bych se rád v posledním svém komentáři na toto téma vyjádřil, jak k tomu proč jsem to udělal a k tomu co si o této stránce myslím.

9.10.2014 v 11:00 | Karma: 27,81 | Přečteno: 3660x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Brutální útok nožem v Mannheimu, policista po něm bojuje o život

31. května 2024  13:12,  aktualizováno  18:49

Šest lidí v pátek utrpělo zranění při útoku nožem na náměstí v centru německého Mannheimu, uvedla...

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Velký podfuk s výsluhou, nemocenská i v civilu. Policisté obírají stát o miliony

31. května 2024

Premium Státu rapidně rostou výplaty výsluh pro policisty, hasiče, celníky či dozorce. Loni Česká republika...

Povodně zpustošily západní Čechy. Zasahovaly vrtulníky, sesuv zastavil trať

2. června 2024  12:06,  aktualizováno  21:58

Části Česka o víkendu zasáhly bouřky provázené místy silným deštěm. Zejména na jihozápadě Čech...

Nechtěla to hlásit, líčila matka, jejíž dcera viní nevlastního dědu z osahávání

3. června 2024  15:49

Výslechy příbuzných pokračovalo jednání u českobudějovického krajského soudu, který se zabývá...

Otevřená válka na největším soudu? Čelíme bossingu, stěžují si úředníci

3. června 2024  15:41

Z Městského soudu v Praze, který je největší v zemi, odchází stále víc zaměstnanců, a to nejen v...

Střet s kamionem v Litomyšli nepřežil chodec, šel po přechodu na zelenou

3. června 2024  15:36

Fatálně skončil v neděli večer střet chodce a kamionu na světelné křižovatce na průtahu Litomyšlí....

Kancléř Vašina obdržel bezpečnostní prověrku na stupeň tajné, oznámil Hrad

3. června 2024  14:59,  aktualizováno  15:16

Vedoucí prezidentské kanceláře (KPR) Milan Vašina obdržel bezpečnostní prověrku na stupeň tajné,...

Díky této chůvičce už nikdy s miminkem neprobdíte noc!
Díky této chůvičce už nikdy s miminkem neprobdíte noc!

Rodiče budou jistě souhlasit, že vybrat tu správnou dětskou chůvičku je občas dost fuška. Abychom vám pomohli s rozhodnutím, naše dvě redaktorky...

  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral