Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Hra na rasismus a na další extrémismy

Pamatujete si na vznik Charty 77? Nikdo jí tehdy nečetl, nikdo neznal, ale přesto celá dělnická třída, hromadně tento protistátní dokument odsoudila. Tento článek nebude o Chartě 77, ale o situaci, kdy všichni odsuzují něco, co je opředeno tajemstvím a veřejně se to ukázat nesmí.

Může se lhát. To je dokonce doporučováno. Například tvrdit, že Falaši v Israeli, což je skupina etiopských Židů, kterým se jinak říká také Beta Israel, tak tvrdit že tito lidé jsou v Israeli diskriminování a že na ních Israel provozuje rasismus, je dovoleno. Co na tom že je to lež a že autoři takovýchto výmyslů, si pozadí celé situace nezjišťují. Mimochodem, to ditě na fotce opravdu vypadá, že jej israelská vláda diskriminuje.

Další povolená lež je, označit za rasistu nebo extrémistu kohokoliv, kdo se pokusí zapřemýšlet o problémech a říct to nahlas. Jenže když se pokusíte ukázat, co je to extrémismus naplno a otevřeně, dostanete v zemi koruny České přes prsty. Kdo dnes nejvíce šíří rasistická a nenávistná hesla? Odpověď je jednoduchá. Antifašistické a antiextrémistické skupiny.

Veřejnost je neustále masírována hesly o tom, že musíme být tolerantní, že musíme pomáhat, že nesmíme diskriminovat a ve finále, že ve své vlastní zemi, nesmíme vyžadovat dodržování vlastních zákonů. Samozřejmě, že veřejnost má už takovéto demagogie dost a né všichni jsou jako Holanďani. Tito opravdoví patrioti, lidé kteří svou zemi opravdu milují a v historii to mnohokrát dokázali, dnes houfně opouštějí své domovy, protože už neumí snést stav, kdy jsou ve své zemi občany druhé kategorie. Proto roste, a já říkám bohužel ale logicky, počet těch, kteří naletí a uvěří populistickým heslům, která šíří nacionalistická uskupení. Na první pohled či poslech na tom není nic špatného. Je přece pravda, že přistěhovalci jsou zdrojem problémů, že v ulicích evropských velkoměst už dávno není bezpečno a že se množí počty těch, kteří zakuklení pochodují těmito metropolemi a dožaduji se něčeho, na co nemají nejmenší právo. Takové pochody Evropa už jednou zažila. Píštalky a bubínky. Krátké kalhoty a dlouhé bílé podkolenky. Jen tváře měli odkryté.

Dnes se situace skoro opakuje a není málo těch, kteří si řeknou že ten či onen má vlastně pravdu. A k otevřený nenávisti zbývá jen pár kroků. To se zpívalo v písničce jedné kapely, která, bůhviproč pořád nese cejch rasistické.

Ano rasismus, nacismus, neonacismus, to jsou myšlenky které ohrožují nejen demokracii ale i celou civilizaci. Jak už jsem ale napsal, když se pokusíte skutečné zlo ukázat... ale však to znáte. Jste přece Ceši.

Shrněmež si tedy... Evropa je v ohrožení Islámem. Nikoliv muslimy ale Islámisty, tedy těmi, kteří usilují o nadvládu této ideologie. Opět, nikoliv náboženství, tím Islám přestal být v okamžiku, kdy se prohlásil za jedinou a správnou cestu pro lidstvo. A teď si dosaďte, zda tedy vůbec náboženstvím byl. Je stále ještě příliš hodně těch, kteří věří, že Islám, znamená mír. A tito lidé mají stále ještě moc a hlas. Ovládají nemálo médií. Jsou hlasití. A co hůře. Islám vládne strachem. Lidé se bojí. Protože Islám dává své činy na odiv.

Napíšete li pravdu, jste označení za vyvrhele. Jaká je tedy šance? Malá. Ale je. Především, si musí jednotlivé národy konečně uvědomit, že Polsko, Maďarsko, Francie i Česká republika, tyto země že patří Polákům, Maďarům, Francouzům a Čechům, samozřejmě se to týká celé Evropy. Že kdokoliv chce přijít a žít, musí se podrobit zákonům těchto zemí. Je nutné si ale také uvědomit, že není vyvoleného národa a není podřadného národa. To znamená, že chci li, aby mi má země patřila a žilo se zde podle mých představ, je to mé právo ale neznamená to, že se cítím nadřazený nad kohokoliv jiného. Každý národ má právo žit tam, kam historicky patří. Chce li se někdo stát součásti jakéhokoliv národa, musí o to slušně požádat.

Nemyslím si že tyto moje názory by byly extrémistické. Existují extrémistické názory a videa. Bohužel, není možná, abych takové video jako ilustraci zde vložil. Proč to není možná, to nevím. Opravdu nevím. A tak mi prostě musíte věřit že tato videa jsou. Musíte mi věřit, stejně jako věřila dělnická třída své rodné a milované straně, že Charta 77 je provokativní pamflet.

 Tak koukám že ten název článku je dost nepřesný. Ale co, rasismus tam je, extrémismus taky. Ještě bych mohl přidat extrémní teploty v USA. Jsou vážně extrémistické. Měli by je zakázat a odsoudit.

A jako bonus jednu velice extremně dobrou kapelu. In Extremo

 

Autor: Václav Král | úterý 10.7.2012 12:00 | karma článku: 29,30 | přečteno: 1974x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

Stále mi nejde do hlavy, proč ten ogar Zemanů v tom rádiu musel mluvit o nějaké dívčí kapele z Ruska. Teda, porozuměl jsem jeho brebentění, i jsem pochopil, že na případu těchto děvčat chtěl ukázat, že báťuška Putinojc nemá problém s politickými oponenty ale s kriminálníky Jenže...

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36 | Přečteno: 1052x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

Zítra se v USA slaví významný den, den veteránu. Je to pocta všem mužům a ženám, kteří nasazovali a nasazují své životy a slouží své vlasti, ať už je tomu tak kdekoliv na světě. Je to chvíle, kdy je čas se zamyslet a poděkovat těm, bez kterých by se životy v různých koutech světa neodvíjely svobodně.

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18 | Přečteno: 649x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Kašlete na Zemana, pomozte paní Michalákové

Už si myslím že toho Zemana je poměrně dost. Řečeno jeho slovy, Zeman sem, Zeman tam...přitom jsou důležitější věci, nežli tento človíček. Nesouměřitelně důležitější problematikou je nyní případ dětí paní Michalákové, které jsou už více než 3 roky zadržovány norskou stranou, bez podstatnějšího zájmu a zásahu českých úřadů. Včetně Miloše Zemana.

6.11.2014 v 11:00 | Karma: 39,62 | Přečteno: 8141x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Zbabělý brutální čin takzvaného palestinského bojovníka

Kolik ještě důkazů bude potřebovat svět, aby pochopil, že Israel má co do činění s nelidskými zrůdami, které, nejenže se neštítí používat vlastní obyvatele jako štíty, dokonce i vlastní děti. Tyto bestie v lidské kůži, ve své nenávisti ke všemu, co je převyšuje, vraždí obyvatele země, která netouží po ničem jiném, nežli po životě v klidu a míru se všemi svými sousedy.

23.10.2014 v 6:12 | Karma: 39,54 | Přečteno: 2063x | Ostatní

Václav Král

Kruh se uzavírá, trestní oznámení bylo podáno

Jak jsem napsal ve svém předchozím článku, po seznámení se s obsahem facebookové stránky citace o h.... jsem se rozhodl podat na její tvůrce trestní oznámení. Toto jsem učinil včera a dnes bych se rád v posledním svém komentáři na toto téma vyjádřil, jak k tomu proč jsem to udělal a k tomu co si o této stránce myslím.

9.10.2014 v 11:00 | Karma: 27,81 | Přečteno: 3660x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Brutální útok nožem v Mannheimu, policista po něm bojuje o život

31. května 2024  13:12,  aktualizováno  18:49

Šest lidí v pátek utrpělo zranění při útoku nožem na náměstí v centru německého Mannheimu, uvedla...

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Velký podfuk s výsluhou, nemocenská i v civilu. Policisté obírají stát o miliony

31. května 2024

Premium Státu rapidně rostou výplaty výsluh pro policisty, hasiče, celníky či dozorce. Loni Česká republika...

Povodně zpustošily západní Čechy. Zasahovaly vrtulníky, sesuv zastavil trať

2. června 2024  12:06,  aktualizováno  21:58

Části Česka o víkendu zasáhly bouřky provázené místy silným deštěm. Zejména na jihozápadě Čech...

Soudcům doplatíme šest krácených platů zpětně ve výplatě za červen, slíbil Blažek

3. června 2024  15:55,  aktualizováno  16:16

Soudci dostanou v návaznosti na nález Ústavního soudu z minulého týdne nové platové výměry od...

Zákulisí superdebaty iDNES.cz: ve studiu hádky, jinak se lídři dobře bavili

3. června 2024  16:12

Zpravodajský portál iDNES.cz v pondělí odvysílal jednu z posledních superdebat před eurovolbami....

V Palermu zatkli nebezpečného českého překupníka drog. Unikal čtyři roky

3. června 2024  16:11

V italském Palermu zadrželi dlouho hledaného českého občana odsouzeného za nelegální obchod s...

Zaplavený jih Německa zasáhnou další lijáky. Řezno vyhlásilo stav katastrofy

3. června 2024  8:01,  aktualizováno  16:02

Jih Německa, který čelí záplavám, čelí dalším lijákům, varují meteorologové. Podle Německé...

  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral