Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Česká politická reprezentace ohrožuje bezpečnost svých občanů

Ano, je to jistě závažné obvinění, ovšem je založeno na zcela reálném základě událostí posledních dní. Nejvyšší představitelé země, včetně prezidenta Zemana, který se tak rád předvádí jako odpůrce islámismu, naprosto zklamali a jejích postoj, čí přesněji napsáno nečinnost v případu události kolem velvyslance palestinské autonomie, staví Českou republiku, do pozice ohrožení.

Každý ví co se první den roku 2014 stalo. Nemá tedy smysl to nějak podrobně pitvat. To co se ovšem stalo v následujících dnech, zařadilo Českou republiku mezi země, u kterých lze úspěšně pochybovat, zda jsou svéprávné a schopné dbát o bezpečnost obyvatel. Fakt, že v budově, která se má stát velvyslanectvím, se za podivných okolností odpálí velvyslanec, že v téže budově se následně najde arzenál zbraní, ponechává nejvyšší představitele republiky v bohorovném klidu. Dokonce ani president, který jindy komentuje kdejaký pšouk znepřáteleného politika nebo novináře, si nenašel chvilku, aby se k této situaci vyjádřil. Pokud se už povedlo dostat z někoho cokoliv, pak to byla slova o nutnosti vyčkat na závěry vyšetřování. Tedy, řekněme si to s naprostou otevřeností, slova zbabělců, kteří mají plné kalhoty strachu, aby si náhodou neudělali problém hned ze startu roku. Nebo kariéry.

Česká republika se stala ve světovém měřítku opět unikátem. Stala se vzorem pro mlčenlivost a nicnedělání. Polooficiální komentáře hovoří o rozhovorech s palestinskou stranou, o možnosti předání noty...eh však přečtěte si sami zde.

Přeci jen ale pro osvěžení paměti ještě jednou. Panu velvyslanci prý bouchnul pod rukou trezor. V budově se poté nalezlo 70 kusů zbraní, kteréžto číslo bylo posléze updatováno na 12. Pro české politiky to zjevně není dostatečný důvod pro okamžíté ukončení diplomatické mise tohoto prapodivného útvaru, který si říká palestínská autonomie. Není to ani důvod pro ukončení diplomatických vztahů přestože se přímo nabízí jedna všetečná otázka.

Ta budova totiž byla v procesu stěhování. To znamená, že zbraně v ní byly několik dní. Nejspíše tam byly přepraveny soukromými vozy diplomatů. Jak jinak, na tohle se stěhováci moc nenajímají. Jestliže tedy palestínská strana dnes hovoří o tom, že tyto zbraně tam byly už z dob bolševického režimu, pak se tedy je na místě zeptat...oho a proč jste je tedy převáželi do nové budovy a nenahlásili příslušným úřadům že je máte? Jinými slovy, když jste tolik mírumilovní a přátelští, o čemž se v Israeli mohou přesvědčovat dnes a denně, k čemu jsou vám na území evropské země samopaly a zbraně. A protože jsem daleko toho, abych palestíncům věřil cokoliv, pak mne okamžitě napadá další, ještě všetečnější otázka :

Těch 12 zbraní a výbušnina "na trezoru", bylo to konečné číslo anebo se na půdě současného velvyslanectví nachází ještě více podobných hraček?

Bohužel, tyto otázky kladu já. Měli by je ale klást ti, kteří si, né zrovna špatně, žijí z vaších daní. Ti, kteří vám každý den podsouvají mýtus o tom, jak jím leží na srdcích vaše blaho. President Zeman, který, když se nic neděje nejapně žertuje na téma Islámu, dělá ramena ale když jde do tuhého a měl by prokázat státníckou moudrost a rozhodnost, tak mlčí. Sobotka, Babiš, Bělobrádek, Lessy a další a další, ti všichni jsou zticha a mají hlavy hluboce zabořené v písku. A co to všechno znamená pro obyvatelé České republiky a vlastně nejen pro ně? Je to signál. Ti, kterým jde o šíření chaosu a nenávisti teď mohou v klidu říct:

Bratři a sestry, bojovníci, mučedníci Allahovi... našli jsme zemi zaslíbenou. Tamní politici nám uvěří vše a nic proti nám neudělají. Máme volnou cestu..

PS: Ani ten nejúspěšnější předseda vlády, předseda nové, moderní levicové strany se nevyjádřil a neodsoudil tento útok na bezpečí svých spoluobčanů. To je ale bída.

 

Autor: Václav Král | čtvrtek 9.1.2014 11:00 | karma článku: 33,19 | přečteno: 1434x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

Stále mi nejde do hlavy, proč ten ogar Zemanů v tom rádiu musel mluvit o nějaké dívčí kapele z Ruska. Teda, porozuměl jsem jeho brebentění, i jsem pochopil, že na případu těchto děvčat chtěl ukázat, že báťuška Putinojc nemá problém s politickými oponenty ale s kriminálníky Jenže...

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36 | Přečteno: 1052x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

Zítra se v USA slaví významný den, den veteránu. Je to pocta všem mužům a ženám, kteří nasazovali a nasazují své životy a slouží své vlasti, ať už je tomu tak kdekoliv na světě. Je to chvíle, kdy je čas se zamyslet a poděkovat těm, bez kterých by se životy v různých koutech světa neodvíjely svobodně.

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18 | Přečteno: 649x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Kašlete na Zemana, pomozte paní Michalákové

Už si myslím že toho Zemana je poměrně dost. Řečeno jeho slovy, Zeman sem, Zeman tam...přitom jsou důležitější věci, nežli tento človíček. Nesouměřitelně důležitější problematikou je nyní případ dětí paní Michalákové, které jsou už více než 3 roky zadržovány norskou stranou, bez podstatnějšího zájmu a zásahu českých úřadů. Včetně Miloše Zemana.

6.11.2014 v 11:00 | Karma: 39,62 | Přečteno: 8141x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Zbabělý brutální čin takzvaného palestinského bojovníka

Kolik ještě důkazů bude potřebovat svět, aby pochopil, že Israel má co do činění s nelidskými zrůdami, které, nejenže se neštítí používat vlastní obyvatele jako štíty, dokonce i vlastní děti. Tyto bestie v lidské kůži, ve své nenávisti ke všemu, co je převyšuje, vraždí obyvatele země, která netouží po ničem jiném, nežli po životě v klidu a míru se všemi svými sousedy.

23.10.2014 v 6:12 | Karma: 39,54 | Přečteno: 2063x | Ostatní

Václav Král

Kruh se uzavírá, trestní oznámení bylo podáno

Jak jsem napsal ve svém předchozím článku, po seznámení se s obsahem facebookové stránky citace o h.... jsem se rozhodl podat na její tvůrce trestní oznámení. Toto jsem učinil včera a dnes bych se rád v posledním svém komentáři na toto téma vyjádřil, jak k tomu proč jsem to udělal a k tomu co si o této stránce myslím.

9.10.2014 v 11:00 | Karma: 27,81 | Přečteno: 3660x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno 

Přímý přenos Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

Na Chebsku vjel vlak do spadlého stromu a vykolejil, provoz na trati stojí

2. května 2024  18:56

Ve čtvrtek odpoledne najel osobní vlak u Skalné na Chebsku do spadlého stromu a částečně vykolejil....

Auto vjelo na chodník a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  18:53

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Omyl i zneužití. Poznat predátorské časopisy není vždy lehké, říká akademik

2. května 2024  18:48

Publikování v časopisech, které se tváří jako vědecké, může být jen omyl nebo i dlouhodobá snaha...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral