Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Nejtrefnější bude ta Vaše otázka, o kolika těch zbraních ještě nevíme. Na půdu oficiálního velvyslanectví totiž policie vstoupit nemůže. Takže do nové budovy se zbraně mohly dostat asi tímto způsobem:

"Hele, když už jedeš do toho novýho baráku, vem sebou pár těch kvérů, ještě máš v autě trochu místa. Podívej se, co toho tady máme, než to tam všechno odtaháme, tak budeme mít ruce jako vopice. A vem taky ten malej balíček semtexu - nacpi ho do toho trezoru, tam se ještě vejde. A buď vopatrnej - je u toho rozbuška. Ty velký balíky vezmeme až nakonec."

Sice to trochu zlehčuji, faktem ale je, že si nedělám žádné iluze o tom, co tady všechno tito "diplomaté" provádějí. Úplně stačí, jak amatérsky měnili svoje výroky doslova z hodiny na hodinu. Nevěřil bych jim ani nos mezi očima.

4 0
možnosti
MR

ty amaterske vyroky - ono to opravdu byla nestastna (pro ne) nahoda ze mu to bouchlo, a nemeli nic pripraveneho, a asi se nechteli domlouvat po mobilu. Akorat ze je to uplne jedno ze rikali kraviny ktere pak menili, Palestine je pod protekci EU, a Ceska Republika v tom moc nezmuze.Na to je moc mala a bezmocna. Problem je, proc se do Palestiny sypou ty miliardy rocne? Pro tech par obyvatel? To uz musi byt milardari, ze se divim ze zustavaji, misto aby si uzivali nekde jinde.

Tak se to MUSI  zamest pod koberec.

1 0
možnosti
JH

pote, co jsme po 89 nastoupili cestu MIRU a "dobrovolne" si likvidujeme vlastni armadu (zakladni pilir statu) se neni cemu divit....tenhle protektorat evropskych soudruhu uz nikomu bezpecnost nezajisti a bude jeste hure

7 3
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral