Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Bolševická zombie vylézají z děr

Z historického hlediska to zase tak moc dlouho netrvalo. Co to je dvě desetiletí. Stejně nikdy doopravdy nezmizeli. Byli tu, zůstali mezi námi, v naších myšlenkách a, co je horší, v touhách mnoha občanů. A teď vylézají z kanálů i ti, kteří tam, původně ve strachu, naskákali. A jsou zase vidět, jsou slyšet a hrozí.

Česká republika se puzůstatků bolševického krutorežimu nikdy nedokázala úplně zbavit. Ve jménu pokryteckého hesla " nejsme jako oni ", se občané opravdu nestali jimi, nicméně, ani se nestali plnoprávnými občany. Dokonalé organizovaní komouši toho ovšem dokázali náležitě využít. Jako každá zločinecká organizace, která má perfektně fungující strukturu, i komunisté infiltrovali státní moc a ti nejzdatnější, převlékli kabáty a nyní pod vlajkami ODS, ODA a dalších ovládli českou politickou scénu.

Dnes, téměr 25 let od událostí roku 1989, se bolševické tvrdé jádro hlásí opět ke slovu, povzbuzeno tím, kám jejích předvoj v podobě trojských koní zemi dovlekl. A ke slovu se hlásí i dřívější přisluhovači a přitakávači. I zde na blogu je to vidět. Pomalu začíná invaze komunistických blogerů.

Nebudu jmenovat. Každý ví, kdo jsou a co píšou. Nejprve opatrná chvála poměrů z let před rokem 1989, nostalgická vzpomínka na léta, kdy měl každý práci a nejnovějí ostré útoky proti všem, co se odváží kritizovat Ruskou agresivní politiku vůči Ukraině. Takový je styl psaní těchto pohunků srpu a kladiva.

Ti kteří upozorňují na rostoucí nebezpečí bolševizace společnosti jsou napadání a je jím spíláno do primitivních antikomunistů. Inu, lepší být primitivním antikomunistou, nežli neprimitivním bolševikem. I když, po pravdě řečeno, každý kdo uvěří bolševismu, se na hraně primitivismu ocitá sám a dobrovolně.

Je velmi populární říkat, že komunismus je mrtvý, že už nehrozí a že malujeme čerta na zeď. Nic není vzdálenějšího pravdě. Komunismus není mrtvý. Naopak, těší se dobrému  zdraví. Problém je pouze v tom, že lidé ještě neprohlédli, co to vlastně komunismus je. Že komunismus je jako mimikra, je schopen předvádět mnoho svých tváři. Jen jednu není schopen zakrýt. Nenávist. Zlobu a odpor vůči svobodě a právu každého člověka žít tak, jak si on přeje.

Současné události na Ukraině, ukazují komunistickou praxi v plné nahotě. A ukazují světu, že kdo jednou sloužil ďáblu, jen zřídka přechází na stranu dobra. Putin, dříve KGB Putin, nikdy nebude demokrat Putin.

Je proto jen těžko pochopitelné, jakou podporu má současné Rusko, jaké oblibě se v Česku tento diktátor a náfuka těší. Je těžko pochopitelné, jak Ukraina, která je v přímém ohrožení, zůstává v očích řady občanů České republiky tím, kdo je viníkem současného konfliktu.

Komunisté, stejně jako zombie vylézají z kanálů a hrobek, aby nastolili novou vládu světového bolševismu. A situace v Evropě 2014 začíná připomínat krátké období před druhou světovou válkout. Tehdy taky probíhal boj o vliv a moc. Obávám se ale, že teď je to mnohem horší. Na jedné straně stojí mocichtivý Putin, na druhé straně stejně po moci toužící EU a k tomu se v Evropě formuje pátá kolona Islámistů.

A rozumné řešení této situace je v nedohlednu.

Autor: Václav Král | středa 12.3.2014 11:00 | karma článku: 26,17 | přečteno: 1191x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

Stále mi nejde do hlavy, proč ten ogar Zemanů v tom rádiu musel mluvit o nějaké dívčí kapele z Ruska. Teda, porozuměl jsem jeho brebentění, i jsem pochopil, že na případu těchto děvčat chtěl ukázat, že báťuška Putinojc nemá problém s politickými oponenty ale s kriminálníky Jenže...

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36 | Přečteno: 1052x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

Zítra se v USA slaví významný den, den veteránu. Je to pocta všem mužům a ženám, kteří nasazovali a nasazují své životy a slouží své vlasti, ať už je tomu tak kdekoliv na světě. Je to chvíle, kdy je čas se zamyslet a poděkovat těm, bez kterých by se životy v různých koutech světa neodvíjely svobodně.

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18 | Přečteno: 649x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Kašlete na Zemana, pomozte paní Michalákové

Už si myslím že toho Zemana je poměrně dost. Řečeno jeho slovy, Zeman sem, Zeman tam...přitom jsou důležitější věci, nežli tento človíček. Nesouměřitelně důležitější problematikou je nyní případ dětí paní Michalákové, které jsou už více než 3 roky zadržovány norskou stranou, bez podstatnějšího zájmu a zásahu českých úřadů. Včetně Miloše Zemana.

6.11.2014 v 11:00 | Karma: 39,62 | Přečteno: 8141x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Zbabělý brutální čin takzvaného palestinského bojovníka

Kolik ještě důkazů bude potřebovat svět, aby pochopil, že Israel má co do činění s nelidskými zrůdami, které, nejenže se neštítí používat vlastní obyvatele jako štíty, dokonce i vlastní děti. Tyto bestie v lidské kůži, ve své nenávisti ke všemu, co je převyšuje, vraždí obyvatele země, která netouží po ničem jiném, nežli po životě v klidu a míru se všemi svými sousedy.

23.10.2014 v 6:12 | Karma: 39,54 | Přečteno: 2063x | Ostatní

Václav Král

Kruh se uzavírá, trestní oznámení bylo podáno

Jak jsem napsal ve svém předchozím článku, po seznámení se s obsahem facebookové stránky citace o h.... jsem se rozhodl podat na její tvůrce trestní oznámení. Toto jsem učinil včera a dnes bych se rád v posledním svém komentáři na toto téma vyjádřil, jak k tomu proč jsem to udělal a k tomu co si o této stránce myslím.

9.10.2014 v 11:00 | Karma: 27,81 | Přečteno: 3660x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Poslanci jednají o zákoníku práce, ANO a SPD odmítají výpověď bez důvodu

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  17:02

Přímý přenos Poslanci začali projednávat úpravu zákoníku práce. Stínový ministr práce a sociálních věcí Aleš...

V Polsku zatkli šestnáctiletého mladíka kvůli útoku na varšavskou synagogu

2. května 2024  13:47,  aktualizováno  16:52

Polská policie zadržela šestnáctiletého mladíka, kterého podezírá z útoku na synagogu Nožykowých ve...

Je to úlet, míní experti o antikampani SPOLU. Trestná však podle nich není

2. května 2024  16:51

„Rusko, pro tebe všecko,“ paroduje předvolební kampaň SPOLU heslo hnutí ANO „Česko, pro tebe...

Začaly maturity. Podle učitelů lehké, studenty ale trápily logaritmy

2. května 2024  16:42

Studenti posledních ročníků maturitních oborů poprvé usedli k maturitním písemkám. Ve čtvrtek...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral