Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jestiže bolševické zombie vylézají z děr, tak za to mohou pouze antikomunsti, kteří je vyvolávají z hrobu. Kdyby se komunismu a komunistech nemluvilo negativně, všichni jsme je chválili, jací to byli pašáci, tak by dnes ten problém neexistoval. Negativní reklama je ta nejúčinnější reklama.

3 3
možnosti
Foto

Řekl bych, že nejvíce je jich v ultrapravicových stranách jako KDU-ČSL a TOP09.

0 3
možnosti
AK

R^ ...áno, sledujeme. Někteří se ještě snaží maskovat, hodně kolem sebe kopou a také mažou.

0 0
možnosti
MR

M16i74l37a72n 16R65a85d15e39k

12. 3. 2014 16:36

vsiml jste si ce takovy Cemper, nebo jini mladi komuniste se nejen tim netaji, ale hrde si to davaji do sveho popisu blogera? Kdyby to byli starci nad hrobem, reknu si, inu styska se po mladi, at uz bylo jakekoliv, treba za nacismu. Ale ta rakovina se zase rozleza, a nejen v Cesku,hodne jsem o tom psal. a vsimate sei te karmy? to je na povazenou.

3 0
možnosti
VK

Co karma, ale ctenost. Jakmile napisete neco proti bolsanum, ctenost klesa. V lidech opravdu vladne jakesi presvedceni, ze jsou proti tomuto moru imunni. Ze uz jim nic nehrozi. Dokonce zacina byt popularni vsechny, kdo na nebezpeci upozornuji zesmesnovat a ironizovat.

2 0
možnosti
JC

R^ Kojzar, ať je mu země lehká, bledne závistí! ;-D Jste druhej v pořadí, kterému musím tuto poklonu dát.

3 7
možnosti
Foto

Pane Králi, chcete-li se poučit či zjistit, jaké názory mají normální Češi, tak se podívejte také na řadu další diskusních serverů a blogů, např. na http://www.vasevec.cz a tam si přečtěte např. tyto články "Všem českým válečným štváčům, zakomplexovaným řiťolezům, podporovatelům fašismu" od Jiřího Schlimbacha, dále "Proč Západ podpořil fašistický puč na Ukrajině?" od Ondřeje Kosiny, "Anarchie" od Karla Horáka a další i zpětně v tamním archivu. A přečtěte si také diskusi. Abyste nežil v omylech, že snad lidé tady u nás chtějí to, co si myslíte Vy sám.

4 9
možnosti
JF

Tak jsem tam nakoukl a musím říct, že jsem vůbec netušil jak smrdutá stoka taky může oficiálně existovat. To považujete za fórum normálních Čechů? Zlatý a kultivovaný blog Idnes. Zvláště pan Schlimbach je mírně řečeno psychicky nestardantní stvoření. :-/

3 0
možnosti
Foto

Jednou budou zbytky evropských národů, které přežijí multikulturalistickou politiku Evropske unie, ještě vděčné za vojenskou spolupráci s Ruskem, až islamismus v Evropě překročí Rubikon.

10 4
možnosti
SB

PO této stránce se obávám, že máte pravdu. COž není chvála na Rusko, nýbrž ostrá kritika současného směřování Evropy.

7 0
možnosti
JC

Máte to nějaké zmatené.

Levice dnes vládne v Bruseli. Putin není bolševik a naopak dokázal ruskou bolševickou partaj velmi výrazně zatlačit do politického ústraní.

6 0
možnosti
MKP

R^R^R^

Komunista zústane komunistou, nacista nacistou. Pouze obyčejný zločinec má šanci se změnit.

5 1
možnosti
JC

Zajímavé je, že obojí si vymysleli Němci.

3 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral