Poslední bitva vzplála

Alespoň tak to vypadá v urputném boji Paroubka proti radaru. Jak se to mohlo stát, takový veletoč ve straně, která vlastně s tím nápadem radaru přišla a jako první o něm začala jednat.

www.ateo.cz

V říjnu 2002 jsme se dozvěděli, že Tvrdík jako ministr obrany vyjednává o umístění protiraketové obrany na našem území. Řekl mimo jiné : "Domluvili jsme se na tom, že vznikne pracovní tým, který povede jednání se zástupci USA. Výsledek těchto jednání bude předložen k rozhodnutí vládě a parlamentu," řekl Tvrdík. Až potud žádný problém, jediná strana která protestovala byla KSČM. Jinak nikdo neprotestoval a i ODS souhlasila jako opoziční strana a to se nemluvilo o radaru, ale o raketách. Všechno se změnilo když v programu pokračovala po volbách ODS najednou se Paroubek vzbudil a zapomněl, že mu to nevadilo a začal jít tvrdě proti vládě a ODS, aby tady nebyl ani radar. Začíná být jasnější, že vůbec nejde o radar, ale o boj proti ODS a tak to vypadá, že kdyby ODS byla proti tak by Paroubek byl největším bojovníkem za radar. Schválně říkám Paroubek a ne ČSSD, protože jak víme tak tam si nikdo nesmí dovolit ani pípnout. Je to prostě boj s ODS za každou cenu a vyhlídka naděje, že se mu to musí jednou podařit vyhrát. Ale podotýkám ,,za jakou cenu".

Pro účast na americkém obranném systému by zvedli ruku také ministři Šimonovský a Rusnok. "Pokud to znamená větší bezpečnost pro Českou republiku za přiměřené peníze a naopak to nějaké peníze přinese, pak to přivítám," uvedl Rusnok.

Tak soudruzi pěkně držet hubu a krok !!!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Václavík | čtvrtek 6.3.2008 10:28 | karma článku: 27,00 | přečteno: 1201x
  • Další články autora

Petr Václavík

Blbismus po česku

5.3.2013 v 8:07 | Karma: 32,15

Petr Václavík

Zrušme funkci prezidenta

13.2.2013 v 8:20 | Karma: 29,74

Petr Václavík

Osobnosti neumí prohrávat

28.1.2013 v 9:58 | Karma: 27,75