Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
YY

Yeback

6. 3. 2008 21:33
Doufám, že se těšíte na to, až všechny trestné činy US Army

bude řešit US justice. Tak jako ten emerickej idiot, který vrtulníkem shodil v Itálii kabinu lanovky a zabil 12 lidí. USA ho odvezly pryč, aby nemohl být souzen. Stejné to bude u nás. Hezké, že? R^

0 0
možnosti

diskuse22@seznam.cz

8. 3. 2008 11:00
Re: Doufám, že se těšíte na to, až všechny trestné činy US Army

ano, asi jako potrestaní asiati, kterých tady soudruzi 40 let krmili 120 000

0 0
možnosti

quick

6. 3. 2008 13:10
Historie se opakuje

Pane Václavíku, jste zarputilý ČSSDbijec, ale vzpomeňte si na doby tzv. nulové tolerance. Nechovala se ODS v té době úplně stejně jako nyní ČSSD? Jo a na závěr bych potřeboval  dovysvětlit větu o ministrech Šimonovském a Rusnokovi, tomu při nejlepší vůli nerozumím a jelikož moje inteligence není podprůměrná, tak si myslím, že  tomu, co jste chtěl říci, nerozumí více čtenářů.  

0 0
možnosti

vaclavik

6. 3. 2008 13:56
Re: Historie se opakuje

Stačí kliknout na odkaz na začátku článku a dočtete se vše.

0 0
možnosti

weneto

6. 3. 2008 11:15
až tak divné to není

Také jsem byl zpočátku pro - jenže časem se kolem toho stalo tolik novinek že jsem musel názor změnit.

Za prvé to byl smutný fakt že USA naprosto nepočítají s kolektivní obranou proti darebáckým státům a to co se jevilo jako skvělý nápad je jen jejich soukromý systém určený na ochranu jejich zájmů a území ( narozdíl od mnohých čtu odbornou literaturu a nejen MF - parametry systému tomu odpovídají )

Za druhé USA o systému nedokázali či spíše se ani nesnažili přesvědčit Rusko. Čímž defacto porušují smlouvu Gorbačova a Reagana o protiraketové obraně - a vzbuzují pocit že nejde vůbec o Irán a vyvolávají tím nový závod ve zbrojení.

Za třetí neschopnost či vlezdoprdelství naší vlády říci si o podmínky za kterých stát poskytne jinému základnu je až zarážející ( poláci chtějí alespoň modernizaci PVO )

A nakonec způsob prezantace této myšlenky naší vládou je natolik strašidelná že přesvědčí jen zapáleně přesvědčené a způsoby chvoání že jde o hotovou věc nakonec vyvolávají pocity vzpomínek

0 0
možnosti

Glock

6. 3. 2008 11:14
Hmmm

Rusnok už léta v ČSSD není.  Prostě není "momentálně oblíben".

0 0
možnosti
JK

kubas_carreras

6. 3. 2008 10:57
.

Navrhoval bych ODS tuto taktiku: Začít razantně odmítat radar. Paroubek by přesně o sekundu později obvinil špičky ODS z korupce a mafiánských praktik a hrdě by se prsil v čele zastánců a propagátorů radaru. Plus by přidal pár sprosťáren. Zhruba o sekundu později by z korupce obvinil Švejnar Klause a ... někdo z jeho týmu by k tomu přidal pár sprosťáren. Zahraniční tisk by všecko překroutil, tak jako překroutil průběh volby českého prezidenta. Psalo by se, že Paroubek a Švejnar jsou protiameričtí štváči a že ODS bude naše jediná záchrana. Radar by se nakonec postavil a bylo by vymalováno, hehe.

0 0
možnosti