Hutka versus Nohavica.

Udavač z Těšína.

Udavač z Těšína tak začíná song který složil Jaroslav Hutka a řekl, že je to jeho reakce na to jak Nohavica spolupracoval s STB. To jak se mu to povedlo lze posoudit zde.

Ale o tom to není, taková doba utekla od takzvané revoluce a pořád se s tím nemůžeme vyrovnat a přes média se loví lidé co se dostali do spárů STB a určuje se veřejným míněním kdo byl větší udavač a nebo kdo to zvládnul.

A ti co to všechno zavinili jsou v klídku o nich nikdo nemluví, nikdo je nezná a nikoho to nezajímá. To už není taková senzace postavit na pranýř nějakého Vopršálka kterého znají jen lidé které vyslýchal a nutil je udávat.

Neznám žádného kterého by někdo vinil, že jako důstojník STB který nutil pod pohrůžkou zničení jeho nebo jeho rodiny byl potrestán.

Dokonce jsem neslyšel, že by se nějaký novinář vyptával STBáka co používali všechno za prostředky jen aby ty lidi dostali tam kam chtějí.

Docela věřím Nohavicovi, že si myslel, že to s zvládne a jednoduše je oblbne. Myslel si, když se mu podařilo zvládnout ty všechny komise a přehrávky které musel podstoupit každý kdo chtěl veřejně vystupovat tak, že je zmákne taky.

Jenže ona nebyla pravda, že tam pracovali jenom tupci a kreténi jak se nám snaží namluvit, ale i lidé schopní a někteří dokonce čehokoliv.

Nepotřebujeme aby je někdo tahal před soud, stačilo by jen vytáhnout je na světlo aby se vědělo kdo to byl a co dělal.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Václavík | pondělí 12.11.2007 11:42 | karma článku: 45,90 | přečteno: 19633x
  • Další články autora

Petr Václavík

Blbismus po česku

5.3.2013 v 8:07 | Karma: 32,15

Petr Václavík

Zrušme funkci prezidenta

13.2.2013 v 8:20 | Karma: 29,74

Petr Václavík

Osobnosti neumí prohrávat

28.1.2013 v 9:58 | Karma: 27,75