Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bobo

19. 11. 2007 22:28
hutka srab

Nemam rad komunisty. Nemam rad stbaky. Nemam rad bezpravi. Pan Hutka se chova jako soudce ktery nevidi dal nez tesne pred sebe. Chtel bych se ho zeptat jestli bude psat pisnicky o vsech stbakach. I o tech co vrazdili. Me se zda, ze ty prave stbaky kryje. Proc si vybral Nohavicu, kdyz jich je spoustu v parlamentu a senatu. Asi mu vic vadi, ze nekdo ma talent a on ne. S tim by se mel poprat a nehledat vinu jinde. Jak se zachoval Nohavica se zachovalo spousta lidi. Urovnej si to v sobe Hutko!!!

0 0
možnosti
PJ

kalamitka

19. 11. 2007 13:15
Pane Hutko proč?

Proč nezazpíváte o lidech,   kteří dobrovolně jinému člověku ubližovali, vyhrožovali, ponižovali jej a vydírali, až ho nakonec donutili udělat to, co chtěli (vás vystěhovat, Nohavicu ke "spolupráci")? Velmi mě dráždí představa smějícího se estébáka, který se v klidu baví tím, jak se dnes na pranýř staví jeho znásilněné oběti. Nemyslím si, pane Hutko, že jste tak omezený, abyste to nedokázal pochopit, proto se na mysl vkrádá jiný důvod vašeho počinu - komplex průměrného Salieriho, který závidí geniálnímu Amadeovi...

0 0
možnosti

mm

19. 11. 2007 8:50
stb neverim

Na nohavicovych strankach se k tomu Nohavavica vyjadruje, jak to tehda s tou Vidni bylo. Je na kazdem, jestli uveri Nohavicovi, nebo jestli uveri verzi stb. Ja na rozdil os Hutky stb neverim

0 0
možnosti

josef

17. 11. 2007 12:40
SOUHLaS

Sice sem v té době ještě nevěděl,co to je stb,ale teď už to vím a naprosto souhlasím s panem autorem!Hutka na mě zapůsobil tím "výstupem",jako ubohost sama!veřím,že ti kteří pracovali u STB a vyslíchali,hrozili,deptali,atd teď sedí v klidu doma popíjejí kávu a smějí se tomu,že na ně prostě nedojde,já bych vůbec neřešil nohavicu,bylo tu tolik lidí,kteří udávali..a mnohem si myslím víc než samotný zpěvák...ale co,jestli jsou to v dnešní době špičky naší politické scény,není se čemu divit,že poklička od hrnce plného špíny,bude ještě hodně dlouho přiklopena...co se týče autora,myslím,že toto není jediný článek se kterým sympatizuji!přicházím mu na chuť.

0 0
možnosti

zo

17. 11. 2007 11:22
jen tak

Pane jo to jsou věci.Jen bych rád věděl proč se tolik nepíše a nemluví o těch co u STB opravdu pracovali.O samotných pracovnících STB kteří tuto činnost prováděli.Vyslýchali, ponižovali, hrozili.To by asi teprve bylo počteníčko.To mnozí lidé asi koukali kdo  u STB pracoval.Nohavica mě vůbec nebolí.dejte sem nějakého STBáka ať se pobavíme o něm a jeho práci.A proč to dělal.Myslíte že to ještě někoho zajímá že Nohavica spolupracoval s STB.jak to bylo ví jen on sám.Takže Hutkovy bláboly neberu.

0 0
možnosti

Petr z Olomouce

17. 11. 2007 7:35
Emigrant Hutka

Je neuvěřitelné, kdy utečenec Hutka se nejednou ozve. Kde byl když tady vládli stbáci? Teď vynáší soud a chce být zajímavý. Všichni až na pár vyjímek jsme byli posraní za pecí a teď si hrajeme na hrdiny, jak by nikdo z nás nepodepsal spolupráci atd. Mladí to dne nechápou a my co jsme to prožili a sáhneme si do svědomí víme jak to bylo. Nohavica udělal co udělal s tím se musí vyrovnat sám, ale soudit ho utčitě nemá právo emigrant Hutka oslovení pan si nezaslouží. Dnes je Hutka jen nějakou nostalgickou legendou, ale to je vše. Popularitu nezíská vytahováním starých rádoby senzací. Hutko odejdi tam kam jsi zběhl, my si tady budeme žít svým životem.

0 0
možnosti

Krak

17. 11. 2007 12:46
Re: Emigrant Hutka

Ta druhá věta je tak neuvěřitelně hloupá...

0 0
možnosti

Pavka

16. 11. 2007 11:33
Nechápu proč se to stále řeší...

Umělce můžeme rozdělit do dvou skupin, ty co drželi  hubu a krok(a třeba práskali) a ty co nevystupovali. Takže všichni kdo za minulého režimu vystupovali v kultuře museli být  s STB zadobře. Jinak nevystupovali. a po pravdě po18 letech máme důležitější starosti.....

0 0
možnosti

icko

16. 11. 2007 10:16
No neviem

Kazdy kto si uzil dobu "realneho socializmu" bol viacej menej prinuteny robit kompromisy. Bola len otazka charakteru ako daleko s tymi kompromismi bol ochotny ist.

Stat sa ale agentom STB uz davno presiahlo hranicu co som ochotny tolerovat. Nohavica moze mat pekne piesne ale ako charakter sklamal a to paradne.

Osobne si myslim ze rano vstat a pozriet sa do zrkadla bez toho aby som sa musel povracat je viacej hodno ako akakolvek kariera.

0 0
možnosti

breha

16. 11. 2007 9:13
Nohavica se se svým selháním vyrovnal už dávno v písni Never

Seděl jsem za stolem a básně čet rádio hrálo, vtom slyším ťukání na parapet tak tiché že se mi možná jen zdálo, zastřený mužský hlas z chodníku tiše se ptal:Nerad vás ruším pane básníku ale mohli bychom na chvíli dál? … Usedl do křesla a černý pták sedl mu v klíně bodlo mě u srdce když spatřil můj zrak že z podešví mu trčí koňské žíně Tak nás tu máte jak jste si přál, na lampu padl stín přes psací stůl když mi vizitku dal firma Ďábel a Syn… Za kapku krve tě zahrnu vším co budeš žádat vidět to co jiní nevidí tě naučím a slova k slovům v písně skládat Co za to žádáš? ptal jsem se ptal jsem jen nuzný tvor a havran v rohu zakrákal Never more. Na dlani zaschlou kapku krve mám a tma je v sále když přijdou lijáky tak bolí ten šrám a ono podívej se z okna - prší stále nešťastně šťastný v půlce života kymácející se vor a havran na rameni skřehotá Never more.

0 0
možnosti

mm

16. 11. 2007 10:34
Re: Nohavica se se svým selháním vyrovnal už dávno v písni N

To je na Hutku moc slozite, to nemuze pochopit. ;-D;-D

0 0
možnosti
KD

divilek

15. 11. 2007 11:03
No a přesně to říká i Hutka...

... zveřejněte, ať se ví, kdo je kdo a ať nedělá šéf ozbrojené pěsti dělnické třídy (lidových milicí) ředitele ČT, když ze zákona to nesmí dělat... A taky říká, že je možné zabloudit či upadnout, ale odpouštět se má těm, co projevili lítost...

0 0
možnosti
  • Počet článků 371
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1987x
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se učí sedět a držet hubu.
Large Visitor Globe