Sjednocení levice, svržení nečasovy vlády .....

  Miloš Zeman se vybarvuje a já jsem jen poctěn tím, že jsem Miloše Zemana nevolil a tím pádem můžu nadávat. Jak uvedl kdosi, že ten, kdo nevolil může být zticha. Já volil Karla a přestože jsem se po volbách snažil najít na Miloši Zemanovi nějaké to plus, nyní ho ruším. Zcela, bez vyjímky.

  Sjednocování levice. Pan chytrý, "citátor" citátů a historických faktů netuší, co to provádí. Snad doufám jen, že provádět nechce. Rád bych, aby ústavní soud, nezávislý samozřejmě velmi brzy zasáhl. Nechceme u nás žádného Putina, Lukašenka či dokonce Kim čong una. Osobně nechci prezidentský stát, jehož zakladatem bude Zeman.

  Sjednocení levice, prý bez vlivu KSČM. Miloš Zeman si dělá legraci a zadělává na pořádný problém. Kdy už se začne konečně stavět v Praze to Koloseum? Chleba a hry. Kdy začne nová sjednocená levicová vláda populisticky rozdávat každému. I když se to tak trochu děje i za nynější vlády pravicové. Pozitivní diskriminace na "doporučení " EU už tady je. I když si myslím, že v tom mají prsty jiné organizace. Populistické myšlenky pana chytrého nabírají na obrátkách a obyčejný člověk (který v šatně fabriky neumí ani odpovědět na pozdrav, jen proto, že nechodím v obyčejné bundě, obyčejných kalhotech. Každý, kdo se obléká stylověji je zazobaný a tunelář či zloděj). 

  Co bude potom pane prezidente? Sjednocení levice, spolu s KSČM, do zrušení ostatních levicových stran proměnou v jedinou vládnoucí. Obyčejný člověk bude mít vše zadarmo, dokud se vše nerozdá a nedojdou zásoby při chlebu a hrách v Koloseu. To se rozpadne stejně jako to v Římě. Jako celý Řím a jako jakákoliv pýcha. Levicová pýcha populismu.... Stejně proti pravici máte jediné, neprokázané prý rozkrádání a tunelování. Co slavná levice? Je čistá jako kříšťál?

  Po svržení nečasovy vlády s lehkým pomrkáním zemanova oka, lehké cigarety a meruňkovice se bude nadýmat jak páv. Po čase se pod patronací KSČM naplno rozjedou Bohumínské drátovny a ostnatý drát půjde z linek plnými proudy. Jako propité pivo za sociální dávky pro všechny. A ten chleba....  Oplotíme si ten svůj ostrůvek a díky výrobě jaderných zbraní necháme vyhladovět obyčejné i neobyčejné obyvatele, jako v KLDR.

  Pane Zemane, jste chytrý muž, ale možná teoretik. Co trochu té praxe. Jsem na vás zvědavý těch pět let.... Byl bych rád, kdybych se zmýlil v těch věcech, jako je rozdávání s pomocí ČSSD, které tu už jednou bylo. Měli jsem se dobře, chvíli. A navíc, tehdy nebyla krize. Pokud skončí nynější vláda, pak nás potěš.... 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: | pondělí 4.2.2013 19:05 | karma článku: 19,03 | přečteno: 805x
  • Další články autora

Český železniční špunt

12.12.2014 v 13:40 | Karma: 11,64

Nemám peníze na léky

28.7.2014 v 10:29 | Karma: 13,87

Nemá někdo pumpičku na saně?

18.7.2014 v 14:44 | Karma: 7,99

Zvířátko a nebo člověk

17.7.2014 v 14:58 | Karma: 9,71