Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Pane Hejno , kecáte, Zeman začal vládnout v tkzv.spálené zemi , takže , když nic jiného , tak tady byla krize ekonomická po Klausových baličcích, i krize morální, protože se tady už dávno korumpovalo, tunelovalo a kradlo. To jenom vy , velci obdivovatele Klause a tkzv pravice teď vykřikujete , že za Zemana se tady začalo krást , korumpovat,a tunelovat. Pokuď je mně známo , tak Zeman vytahl tuto zemi z bahna a navedl ji na trajektorii vzestupu. Až další pravicové vlády prožraly výtěžek z hospodaření socanů, konče podvodným odstavením socanů od vlády, protože nikdo nemohl dopředu tvrdit , že  Paroubek vládu nesestaví. Doufám, pokud by nastala podobná povolební situace, že prezident Zeman vám to vratí i s úrokama.Takže, těch lží jste tady vyprodukovali daleko víc , než Zeman a jeho lidé.:-P

3 1
možnosti
VH

Počkejte.  1. Máte pravdu, že Zeman vyhrál kecy o spálené zemi. Vylhanými kecy. V té spálené zemi byla stoprocentní zaměstnanost a růst HDP (tedy ekonomiky země) v průměru o 2,6 %.  Za Zemana začalo zadlužování státu (pravda s podporou Klause). První opravdu velká korupční kauza byla dálnice do Ostravy.

   Pokud vůbec Zeman nějak povytáhl tuto zemi, pak jediným způsobem, která má jakákoliv vláda k dispozici: rozpočtovými schodky.  Nebo znáte jiný způsob, jak vláda M. Zemana vytahuje zemi?

   Jaký výtěžek vlády socanů že byl prožrán. Máte na mysli sumu schodků, vytvořených Bohouškem (360 mld. Kč)? Vytvořených v době konjunktury?  Nebo co zde bylo k prožrání?

0 0
možnosti
Foto

Vést to tady lépe, než to vede současný režim, není žádný kumšt. Kumšt by bylo, vést to tady hůře - k tomu ale již, doufejme nedostane p.Kníže příležitost !!

7 2
možnosti
AJ

možná bude mít brzy ... k lidu blíže! ;-D

1 0
možnosti
PK

Pozor, Miloš není moc rozdávačný, žádný 13.důchod.

2 0
možnosti
JSS

Nechal jste se řádně vyštengrovat. Sjednotit levici se nikomu ještě nezdařilo a v českým Kocourkovu ani nápadem! Nebuďte  z toho Zemana nervní, vždyť on má starostí až na půdu. Rozebírat nemá cenu. Jinak tuhle polepeninu-vládu  musí narušit a zavčas.....

5 2
možnosti
ZM

Já jsem Zemana volil, ale nejen že mu můžu nadávat, ale i budu, pokud se mi nebude líbit, co dělá. Dám-li někomu dám svůj hlas, tak to ještě neznamená, že je pro mě nedotknutelnou a uctívanou modlou.

Pokud se sloučí levice, tak v podstatě ČSSD posílí o pár procentních bodů. Nevím tedy, koho tím kromě sebe chcete strašit?

A z čehopak by Zeman, jakožto prezident, asi mohl rozdávat?

13 2
možnosti
Foto

Tento článek není zpravodajský žánr, ale publicistický. Čtěte třeba mé články s trochou té nadsázky. Děkuji. Taky si myslím, že dělníci z Bohumína nebudou mít plnou zaměstnanost. Nikdo nepostaví Koloseum a Praha se nestane Římem. :-)

1 4
možnosti
  • Počet článků 252
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 948x
JSEM AUTOR PROJEKTU PUBLIC24.EU
Věnuji se nejen filozofii a sociologii, ale i psaní od filozofických úvah až po povídky. Dále píši PR články a mám vlastní projekt na PUBLIC24.EU
Profil na Facebooku: https://www.facebook.com/vaclavhejna6
https://www.facebook.com/public24
Píšu pro: bigbloger.Lidovky.cz ; signaly.cz; a novy blog vaclavhejna.blog.cz